Kuaförüm Sensin 29 Haziran Pazartesi Puan Durumu | Kim Birinci Oldu?

Kuaförüm Sensin 29 Haziran Pazartesi Puan Durumu | Kim Birinci Oldu?
Türkiye'nin en iddialı kuaför ve makyaj uzmanlarını bir araya getiren ve kıyasıya yarışa sahne olan Kuaförüm Sensin'de yepyeni bir hafta başlıyor. Takımların rekabetindeki dozaj giderek artıyor. Bugün bir de yeni yarışmacı var. Peki Kuaförüm Sensin 29 Haziran Pazartesi kim birinci oldu? Kuaförüm Sensin puan durumu haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.

SHOW TV'nin ilgiyle izlenen yarışması Kuaförüm Sensin'in yeni haftası ile karşınızdayız. Yine birbirinden iddialı dört takımın herkesi ekran başına kilitleyen  mücadelesinde herkes daha çok puan alabilmek adına mücadele verecek. Jüri üyelerinin yorumu ile de renklenecek yarışmada hem izleyiciler hem de yarışmacılar gün sonunda en çok puan toplayan ekibi merak ederek öğrenmek istiyor. Peki Kuaförüm Sensin 29 Haziran Pazartesi kim birinci oldu? Kuaförüm Sensin puan durumu haberimizde yer alıyor.

 

Gizem Aygünnur katılıyor

Kuaförüm Sensin’de bugün yarışmanın yepyeni bir üyesi var. Geçtiğimiz hafta bilindiği üzere Turan ve Damla ile yarışan Zeynep Oktay, üçüncü günde jürinin verdiği puanlara isyan etmiş ve programdan ayrılmıştı. Bu şok ayrılık basında geniş yer bulurken bir sonraki bölümde 'diskalifiye edildi' olarak açıklanması izleyicilerin de tepkisini çekmişti. Birçok kişi yarışmadan ayrıldığını söyleyen Zeynep için neden bu açıklamanın yapıldığını sorarak prgoramı eleştiri yağmuruna tuttu. İki gün boyunca makyözsüz yarışan Turan ve Dama'ya da bu sebeple ikinci bir şans verildi ve bugünden itibaren Gizem Aygünnur makyöz koltuğunda oturacak. Kendisini tanıttığımız haberimize aşağıdaki görselden ulaşabilirsiniz.

Kuaförüm Sensin Gizem Aygünnur

Kuaförüm Sensin Gizem Aygünnur
 

KUAFÖRÜM SENSİN DAMLA GÜMÜŞ

KUAFÖRÜM SENSİN DAMLA

zeynep oktay kimdir kuaförüm sensin

kuaförüm sensin zeynep oktay

kuaförüm sensin melisa seyfi


Kuaförüm Sensin'in reytingleri ne durumda? Sosyal medya tepkisi çok farklı oldu

Kuaförüm Sensin'in 275. Bölümünde; kuaför Bilal Ağın, makyöz Buse Şimşek, model Selver Güneş’ten oluşan birinci takım, kuaför Songül Yıldız, makyöz Yağmur Yıldız, model Mahsa (Melisa) Seyfizadeh’ten oluşan ikinci takım, kuaför Turhan Taş, makyöz Gizem Aygünnur, model Damla Gümüş'ten oluşan üçüncü takım ve kuaför Mustafa Batur, makyör Tuna Dede, model Su Sümeyye Engin’den oluşan dördüncü takım rap star saçı ve makyajı yapmak için yarışıyor.

Kuaförüm Sensin Yağmur Yıldız

Kuaförüm Sensin 29 Haziran Pazartesi kim birinci oldu?

SHOW TV'de yayınlanan Kuaförüm Sensin'in 275. bölümünde büyük heyecan yaşandı Programın pazartesi gününde oluşan puan durumunu ve sıralamayı aşağıdaki tablolardan öğrenebilirsiniz. Puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Kuaförüm Sensin Buse Şimşek

Bilal-Buse-Selver Puan
Pazartesi 13
Salı
Çarşamba
Perşembe
Cuma

Kuaförüm Sensin Özlem Aslan

Tunahan-Mustafa-Su Sümeyye Puan
Pazartesi 15
Salı
Çarşamba
Perşembe
Cuma

Kuaförüm Sensin Su Sümeyye Atlı Engin

Saadet-Songül-Melisa Puan
Pazartesi 11
Salı
Çarşamba
Perşembe
Cuma

Kuaförüm Sensin Melisa

Gizem-Turhan-Damla Puan
Pazartesi 5
Salı
Çarşamba
Perşembe
Cuma



kuaförüm sensin songül yıldız

kuaförüm sensin songül

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.