Kuaförüm Sensin 30 Eylül Çarşamba kim birinci oldu? Puan durumu

Kuaförüm Sensin 30 Eylül Çarşamba kim birinci oldu? Puan durumu
SHOW TV ekranlarının stil, tarz ve moda programı Kuaförüm Sensin'de haftanın üçüncü gününe gelindi. Takımların kıyasıya mücadelesi sürüyor. Bugün alınacak her puan altın değerinde. Çünkü finale doğru giden yolda hafta ortasında elde edilecek sıralamalar psikolojik olarak takımları etkileyebiliyor. Diğer yandan da psikolojik bir savaş verecekler. Peki, Kuaförüm Sensin 30 Eylül Çarşamba kim birinci oldu? Puan durumu haberimizde yer alıyor.

Yayınlandığı her bölümle izleyicileri ekran başına kilitleyen Kuaförüm Sensin'de çarçamba günü de heyecan sürüyor. Ayın son gününde yayınlanacak olan 336. bölümünde kuaförler ve makyaj uzmanları modellerine uygulayacakları tasarımlarla birlikte en yüksek punı alabilmek ve cuma günü 10 bin liranın sahibi olabilmek adına mücadele verecek. Takımların arasındaki puan farkının az olması sebebiyle her an sıralamanın ve kazananın değişmesi de muhtemel. Peki, Kuaförüm Sensin 30 Eylül Çarşamba kim birinci oldu? Puan durumu haberimizde yer alıyor.


Burçin Özgün ve Pınar Özkurteller stüdyoyu salladı!

Kuaförüm Sensin'in dün yayınlanan son bölümünde yarışmacılardan 'Beni ona benzet' konseptinde istedikleri ünlülere benzemeleri istendi. Nilgün Gümüş Gülşen, Pınar Özkurteller Ajda Pekkan, Burçin Özgün Hadise ve Gamze Uzun da Burcu Esmersoy'u seçti. En çok benzeyen ismin kim olacağı ve nasıl tasarımlarla jüri karşısına çıkacağı merak konusuydu. Süre başladı ve kollar sıvandı. Çiğdem Batur yarışmacılara 'bitti' dedikten sonra ise puan maratonu başladı. Ajda Pekkan'a benzeyen Pınar Özkurteller ile Hadise'yi seçen Burçin Özgün takımlarının verdiği katkılarla adeta birer kopya haline geldi. İzleyicilerden de tam not alan ve sosyal medyada çok konuşulan ikili günü tam puanla bitirmeyi de başardı. Hatta Fatih Ürek 100 + 5 ile Burçin Özgün ve ekibini ödüllendirdi. Bu arada iki model de giderek ısındıkları yarışmada hafta sonu için bir hayli iddialı. Güzellikleri ile de ilk günden bu yana konuşulan iki yakın arkadaşın bugünkü tercihleri de merakla bekleniyor.



Konsept fularlı bantlı saçlar

Kuaförüm Sensin'in dün ekranlara gelen son bölümünde modeller beni ona benzet konsepti ile izleyicilerin karşısına çıktı. Dört takım gün boyunca ortaya koydukları mücadelenin karşılığını alabilmek adına çalıştı. Bugün ise fularlı bantlı saçlar, uzun ve yoğun kirpik ve puantiyeli elbiseler üzerinde hünerlerini gösterecekler.




Kuaförüm Sensin Pınar Özkurteller kimdir?

Kuaförüm Sensin Pınar Özkurteller fotoğrafları
 

Kuaförüm Sensin 30 Eylül 2020 Çarşamba Puan Durumu

Haftanın üçüncü günü olması sebebiyle yarışmacılar birinci olabilmek için daha fazla çaba gösteriyor. Final günü için psikolojik avantaj da sağlamak isteyen dört ekip bugünden itibaren kıyasıya bir yarışın içinde bulunacak. Puan durumu da merak ediliyor. Gün sonunda bunların hepsini yayınlayacağız.

Kuaförüm Sensin Nilgün Gümüş fotoğrafları

Kuaförüm Sensin Nilgün Gümüş kimdir?






Tayfun Ateşoğlu - Serap Varol: 16 + 14 +
Aslı Yazar - Taner Güneri: 10 + 20 +
Meltem Topçu - Eylem Kaya: 10 + 20 +
Dilara Çatıkkaş - Mustafa Çatıkkaş: 11 + 10 +

Kuaförüm Sensin Dilara Çatıkkaş

Kuaförüm Sensin Dilara Çatıkkaş fotoğrafları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.