Rabia Ağca neden yok? Doya Doya Moda'dan ayrılma sebebini açıkladı - 10 Kasım Salı

Rabia Ağca neden yok? Doya Doya Moda'dan ayrılma sebebini açıkladı - 10 Kasım Salı
Doya Doya Moda'nın güzel yarışmacısı Rabia Ağca, bir süredir yarışmada yer almıyor. Geçen haftanın ortasından itibaren podyuma çıkamayan Ağca'nın neden gittiği konusunda açıklama yapılmıştı. Ancak Instagram hesabından videolar yayınlayan genç yarışmacı, ayrılma nedenini açıkladı. Peki, Rabia Ağca neden yok? Doya Doya Moda'dan ayrılma sebebi haberimizde yer alıyor.

TV8'de yayınlanan Doya Doya Moda'nın ikinci sezonuna damga vuran isimlerden biri olan Rabia Ağca, kısa bir süre önce yapım ekibinden izin isteyerek yarışmadan ayrılmıştı. Binlerce hayranı da bu duruma üzülerek sosyal medya hesabı başta olmak üzere internet ve diğer mecralarda güzel yarışmacının ne zaman geleceğini öğrenmek istedikleri paylaşımlar yapmıştı.Birçok kişi de Rabia Ağca neden yok? Rabia Ağca artık yarışmayacak mı? sorularını sorarak yanıt aradı. Ağca Instagram profilinden bir video yayınladı ve nedenlerini sıraladı. İşte detaylar...



Başka neden aramayın

Doya Doya Moda'nın güzel yarışmacısı Rabia Ağca, Instagram profilinin hikaye kısmından yayınladığı videoda; "Hepinize iyi geceler. Sürekli neden ayrıldığım ile ilgili mesaj atıyorsunuz. Neden açıklama yapmadığımı soruyorsunuz. Zaten jüri gerekenleri söyledi. Bunun arkasında farklı durumlar yok. Halletmem gereken kişisel ve ailesel problemlerim vardı. Bunu halledebilmek adına izin aldım. Şehir dışındaydım. Hatta saçımı da yeni yaptıracağım" dedi.


 

Doya Doya Moda Rabia Ağca kimdir?

Yeni sezonun en iddialı yarışmacılarından biri olan Rabia Ağca İstanbul'da ikamet etmektedir. Yarışmada kendisini en tarz büyük beden kadın olarak Türkiye'ye kanıtlamayı istiyor. Genç olmasından dolayı yüksek enerjiyle sezona başlayacak güzel yarışmacının tek hedefi jüriden iyi puanlar almak. Kendisi 21 yaşında. Aslen Hataylı. Öğrenci ama öğrenciliğini dondurdu. Yeniden sınava hazırlanıyor. 1.68 boyunda, 75 kilogram ve 42 beden.



 

Doya Doya Moda Rabia Ağca Instagram hesabı

Programa katılan yarışmacılara dair en çok araştırılan konulardan biri de sosyal medya hesapları. Rabia Ağca Instagram hesabı ile ilgili olarak kendisinin bir profili olduğu ortaya çıkıyor. 70 bin takipçisi bulunan güzel isim 369 hesabı takip ediyor. @rabiiaagca linkinden ulaşabilirsiniz.


Doya Doya Moda Birben Coşkun fotoğrafları

Doya Doya Moda Birben Coşkun kimdir

doya doya moda imani dolar fotoğrafları

doya doya moda imani dolar kimdir

doya doya moda aslı adıyaman fotoğrafları

doya doya moda aslı adıyaman kimdir

Doya Doya Moda Nur İşlek fotoğrafları

Doya Doya Moda Nur İşlek kimdir

Doya Doya Moda Aylin Tözün fotoğrafları

Doya Doya Moda Aylin Tözün kimdir

Doya Doya Moda Rümeysa Buyuran fotoğrafları

Doya Doya Moda Rümeysa Buyuran kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum