Zuhal Topal'la Yemekteyiz Batuhan kimdir? Batuhan Kutlusoy Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Batuhan kimdir? Batuhan Kutlusoy Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olarak yayın hayatını sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta başlıyor. 21 Şubat Pazartesi'den itibaren başlayan 24'üncü haftada yarışacak isimler açıklandı ve Batuhan Kutlusoy performansıyla birlikte birinciliği elde edebilmek adına mücadelesini ortaya koyacak. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Batuhan kimdir? Batuhan Kutlusoy Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Geride kalan haftada nefes kesen ve cuma günü Maysa Kaya'nın birinciliğinin açıklandığı Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de heyecan tüm hızıyla sürüyor. Bugün başlayacak 24'üncü haftanın yarışmacıları açıklandı ve beş isim arasında bulunan Batuhan Kutlusoy yakışıklılığı ile dikkat çekti. Genç yarışmacı ilk andan itibaren özellikle kadın izleyiciler tarafından ilgi odağı olmayı başardı. Diğer yandan hakkında da çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Batuhan kimdir? Batuhan Kutlusoy Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Batuhan kimdir?

Bu hafta adından sıkça söz ettirecek yarışmacılardan biri olacak Batuhan Kutlusoy 30 yaşında. Burçlar, astroloji ve tarot ile ilgileniyor. Yayınlanan fragmanda rakibi Safter'in yemeğine yaptığı eleştiri ile bir anda gündeme oturdu. Dilim kesebilmek adına testere isteyince herkesin gözü fal taşı gibi açıldı. Ayrıca sevenleri de programın Instagram hesabına yorum yazarak kendisi için yarışmayı izleyeceklerini dile getirdi. 26 yaşında. Mimarlık ve mühendislik eğitimi aldı.






batuhan kutlusoy

büşra karabulak


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Batuhan Instagram hesabı

Kendi gününde birincilik için kolları sıvayacak Batuhan Kutlusoy'un 100 binden fazla takipçisi var. Burada burçlara yönelik yorumlarda bulunarak video paylaşım yapıyor. Kendisini takip edenler de yakışıklı yarışmacının yorumlarına önem veriyor. @baturolog adresinden siz de fotoğraflarına, videolarına ve paylaşımlarına ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.