Zuhal Topal'la Yemekteyiz 21 Şubat Puanları! Menekşe kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 21 Şubat Puanları! Menekşe kaç puan aldı?
 DAMGA Editörü
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni gün başlıyor. Bugün yarışacak isim Menekşe olarak belirlendi. Peki, Menekşe kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 21 Şubat Puanları haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'ın sunumuyla milyonlara ulaşan Zuhal Topal'la Yemekteyiz, 548. bölümüyle izleyenlerin karşısına çıkıyor. Beş yarışmacının performansını sergileyeceği zorlu maratonda bugün hünerlerini sergileyecek isim Menekşe Aydın Hoca olarak bleirlendi. Kendisinin performansı merakla bekleniyor ve bir an önce izlenmek isteniyor. Peki, Menekşe kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 21 Şubat Puanları haberimizde yer almaktadır. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Şapkasıyla dişini gösterdi

Bugün performansıyla adını ilk sıraya yazdırmak isteyen Menekşe Aydın Hoca, Hacer'in kasket takması sonrasında cadı şapkası takarak servis yaptı. Zaman zaman da güzel rakibine serzenişte bulundu. Durumu sindiremedi ve sinirlendi. Gün sonunda alacağı puanlar kaderini belirleyecek. Sakin kalmak ve elinden gelenin en iyisini yapmak zorunda.

Menekşe kaç puan aldı?

Haftanın ikinci gününde kolları sıvayacak olan Menekşe'nin rakipleri ve Zuhal Topal'dan alacağı puanlar sonrasında sıralamadaki yeri az çok belli olacak. Ancak yarışmacıların tahammülleri yüksek değil ve kriterleri konusundaki puanlamaları yeterli olmayabilir. Zuhal Topal'la Yemekteyiz 21 Şubat Çarşamba puanları haberimize eklenecektir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.