Zuhal Topal'la Yemekteyiz 23 Mayıs puanları! Nurullah kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 23 Mayıs puanları! Nurullah kaç puan aldı?
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni gün başlıyor. Bugünün yarışmacısı ise Nurullah Soyluer. Kendisinden beklentiler yüksek. Zuhal Topal'la Yemekteyiz 23 Mayıs puanları haberimizde.

Dual Yapım imzasıyla yayın hayatına devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Başarılı sunucu Zuhal Topal'ın sunumuyla izleyicilerin karşısına çıkan programda bugün Nurullah Soyluer kendisine verilen sürede birincilikle ayrılabilmek için kolları sıvayıp ellerinin marifetini konuşturacak. Ardından menüsüyle puanlarını alacak. Sevenleri ve ailesi genç yarışmacıya destek verebilmek adına televizyon karşısına kilitlenecek. Peki, Nurullah kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 23 Mayıs puanları haberimizde.


Yarışmacılar Nurullah'a kaç puan verdi?

Bugün villada yaptığı alışveriş sonrasında menüsünü hazırlayacak olan Nurullah Soyluer, yemeklerini tek tek hazırlayarak sofrasıını oluşturacak. Ancak yayınlanan fragmanda tüm dekoratif ürünlerini ekipten karşılaması tepki sebebi oldu. Seren söz konusu durumu eleştirdi. Diğer yarışmacıların tepkileri de merak konusu haline geldi. Yemeklerin ardından gözler puanlarda olacak.

Mert:
Funda:
Betül:
Seren:
Zuhal Topal:

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 23 Mayıs puanları

Dün Seren ile başlayan haftanın ardından gözler bugüne çevrildi. Gün içerisindeki performansa göre rakiplerinden puan alacak olan Nurullah, bölüm sonunu en iyi şekilde getirerek birincilik elde edip 50 bin lirayı evine götürmek istiyor. Bunun için işi zor ancak hazırlayacağı menü hem kaderini hem de ödülün nereye gideceği konusunda rol oynayacak. Aldığı puanlar haberimize eklenecektir.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bugün neler olacak?

Mert, kötü enerjinin gitmesini için özel suyla geldi. Yarın yarışacağı için havanın dağılmasını istediğini söyledi. Funda, Betül'e tüm yemeklerini yemesine rağmen Seren'e 4 verdiğini ifade etti. Bunun üzerine Betül; "Sadece pideyi yedim ve tatlı beğendim diye 6-7 mi verecektim? Size haksızlık olmaz mıyıdı?" sorularını sordu. Ayrıca dolmayı da beğenmediğini doğru olmadığını belirtti.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.