Zuhal Topal'la Yemekteyiz Seren Mutlu kimdir? Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Seren Mutlu kimdir? Instagram hesabı
Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni yarışmacılarından biri Seren Mutlu oldu. Bu hafta birincilik mücadelesi verecek Seren hakkındaki bilgiler haberimizde yer alıyor.

Dual Yapım imzasını taşıyan bölümlerle izleyicilerin karşısına çıkan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni bölümü ekranlardaki yerini alıyor. 5 yarışmacının kendi gününde yemeklerini yaparak birincilik için yarışıp 50 bin lirayı evine götürebilmek için verdiği mücadeleye katılan isimler belli oldu. Onlardan biri de Seren Mutlu olarak açıklandı. Güzel yarışmacı hakkında internette çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Seren Mutlu kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Seren kimdir?

Bu haftanın en dikkat çeken yarışmacılarından biri olan Seren, yanık yemekle rakiplerinin karşısına çıkınca sert tepkiler gördü. Özellikle Funda ve Mert kendi tabaklarını mutfağa götürmek isteyince gergin anlar yaşandı.

Seren Mutlu dünyanın birçok yerini geziyor. Buralardan paylaşımlarda bulunuyor. Yemeklerden tutun da ulaşım fiyatlarına kadar çok sayıda konuda takipçilerini bilgilendiriyor. Instagram hesabı @serendunyaturunda'dır.

seren-mutlu-2.webp

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.