Zuhal Topal'la Yemekteyiz 25 Mayıs Puanları! Funda kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 25 Mayıs Puanları! Funda kaç puan aldı?
 DAMGA Editörü
TV8'de yayınlanan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in 25 Mayıs Perşembe yarışmacısı Funda Ketenci oldu. Güzel yarışmacıyı zor bir gün daha bekliyor. Peki, Funda kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 25 Mayıs Puanları haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in hafta finali öncesinde sinirler geriliyor. Günün ev sahibi olarak yarışacak ve alışverişini yaparak yemeklerini hazırlayacak olan Funda'nın bölümü ses getirecek gibi. Fenalaşan ve arka tarafta tansiyonu ölçülen yarışmacının yaşadığı olayların ardından kaç puan alacağı da merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Her anı çekişmeli ve eğlence dolu programda gün sonunun nasıl geleceği de merak konusu. Peki, Funda kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 25 Mayıs Puanları haberimizde yer almaktadır.


Nurullah'a sinirlendi, fenalaştı

Bugün yayınlanan bölümde Nurullah'ın yemeğini beğenmemesine sinirlenen Funda; "Herkesin beğendiği yemeği siz beğenmiyorsunuz. Çok mu biliyorsunuz? Masamdan kalkmanızı istiyorum" çıkışında bulundu. Nurullah da "Burası sizin sofranız değil. İstediğim yorumu yaparım " şeklinde yanıt verdi. Ardından Funda masadan kalktı ve arka tarafa gitti. Fenalaştığı için tansiyonuna bakıldı. Diğer yandan Seren ve Betül de boy ile kilo tartışması yaşadı.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Funda Ketenci kaç puan aldı?

Yarışmanın yeni bölümünde yarışarak birincilik mücadelesi verecek olan Funda Ketenci, elinden gelenin en iyisini yapmaya ve fark yaratmak için katıldığını söyledi. Gün sonunda elde edeceği puanlar haberimize eklenecektir.

zuhal-topal-la-yemekteyiz-funda-ketenci.webp


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Funda Ketenci kimdir?

Bu haftanın en iddialı isimlerinden biri olan Funda, sert ve dobra sözleri ile programa damga vuracak gibi gözüküyor. Seren'e kolay menü üzerinden eleştiride bulunan ve saçını bile taramadığını söyleyen güzel yarışmacı, tabağına gelen yanık yemek için de tepki gösterdi. Ayrıca Betül'e de tırnağı konusunda çıkıştı.

  • 1995 tarihinde doğdu
  • 28 yaşındadır
  • 9 senelik evli
  • Butik sahibi ve eşi ile çalışıyor
  • İddialı ve hırslı bir karakteri var
  • Kendine güveniyor
  • İstanbul'da yaşıyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.