Zuhal Topal'la Yemekteyiz Mert Cucu kimdir?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Mert Cucu kimdir?
 DAMGA Editörü
TV8'in ilgiyle seyredilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni haftaya merhaba diyor. Beş günlük sürede yarışacak isimlerden biri de Mert oldu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Mert Cucu kimdir? Detaylar haberimizde.

Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni haftaya merhaba deniyor. Beş gün boyunca kozlarını paylaşarak birincilik için yarışacak yarışmacılar açıklandı. Onlar arasında Mert de bulunuyor. Genç isim kendisine verilen sürede yemeklerini yapacak, diğer bölümlerde ise rakiplerini yorumlayıp puanlayacak. Kendisiyle ilgili internette fragman yayınlandığı andan itibaren yoğun bir araştırma söz konusu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Mert Cucu kimdir? Detaylar haberimizde.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Mert kimdir?

Bu haftanın yakışıklı ismi Mert, paylaşılan fragmanda Seren'in yanık yemekleri ile karşılaşınca neye uğradığını şaşırdı. Yemekten memnun olmadığını söyleyen Funda ile birlikte tabağının alınmasını istedi ancak ret cevabı geldi. Bunun üzerine kendisi mutfağa götürmek için kalkarken Seren yine tepki gösterdi. Bu iki an dışında konuşması veya tartışması olmadı. Bilgileri açıklanınca haberimize eklenecektir.

mert-yemekteyiz.webp

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.