Zuhal Topal'la Yemekteyiz Funda Ketenci kimdir?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Funda Ketenci kimdir?
 DAMGA Editörü
Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni hafta yarışmacılarından biri de Funda oldu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Funda Ketenci kimdir? İşte detaylar...

TV8 ekranlarında yayınlanan Zuhal Topal'la Yemekteyiz, bugün yeni haftasına merhaba diyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların performanslarını sergileyip mutfakta çıkarttıkları menülerle birincilik için ter döktükleri program bugünden itibaren yeni isimlerle izleyicilerin karşısına çıkıyor. Yarışacak yarışmacılar Youtube'da paylaşılan fragmanda belli oldu ve Funda da onlar arasında bulunuyor. Kendisiyle ilgili olarak internette çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Funda Ketenci kimdir? Detaylar haberimizde.


Zuhal Topal'la Temekteyiz Funda kimdir?

Bu haftanın en iddialı isimlerinden biri olan Funda, sert ve dobra sözleri ile programa damga vuracak gibi gözüküyor. Seren'e kolay menü üzerinden eleştiride bulunan ve saçını bile taramadığını söyleyen güzel yarışmacı, tabağına gelen yanık yemek için de tepki gösterdi. Ayrıca Betül'e de tırnağı konusunda çıkıştı. Parmağında yüzük bulunan Funda'nın evli olduğu tahmin edilmektedir. Boynunda da T harfli bir kolye bulunuyor. Eşi veya çocuğunun adı olabilir. Instagram hesabı bilinmemektedir.

yemekteyiz-funda.webp

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.