Zuhal Topal'la Yemekteyiz 26 Mart puanları! Büşra Dağ kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 26 Mart puanları! Büşra Dağ kaç puan aldı?
Milyonları ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bir gün daha başlıyor. Beş yarışmacının rekabetinde sıra Büşra'ya geldi. Genç yarışmacı birincilik için ter dökecek. Peki, Büşra Dağ kaç puan aldı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

TV8'de yayınlanan bölümleri ile izleyenlerin karşısına çıkan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bir gün daha başlıyor. Dün yayınlanan bölümde Emine rakipleri ve Zuhal Topal'ı ağırlamış, yemeklerini hazırlamıştı. Bugün ise sıra Büşra'da. Diyetisyen kimliği ile ön plana çıkan güzel yarışmacının menüsü merakla bekleniyor ve alacağı puanlar haftanın kaderini etkileyecek. Bunun için de yemeklerini en iyi şekilde sunması gerekiyor. Peki, Büşra Dağ kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 26 Mart puanları haberimizde yer almaktadır.

Her şeyi sosluyoruz

Bugün yayınlanacak bölümde Emine, menünün olmadığını ve dün hakkının yendiğini söyledi. Dilek ise; "Senden pek bir şey katılmamış. Soslasan da... Zaten her şeyi sosluyoruz" tepkisinde bulundu. Büşra ise "Dilek Hanım direkt masaya mı getirseydim?" yanıtını verdi.

Büşra Dağ kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 26 Mart puanları

Hünerlerini sergileyecek Büşra, puanlarıyla adını zirveye yazdırabilmek amacında. Bunun için de süreyi elverişli kullanmak ve sonunu iyi getirmek zorunda. Rakiplerinin beğeni seviyesi ise çok düşük ve istediği sonuçları elde edemeyebilir. Zuhal Topal'la Yemekteyiz 26 Mart puanları haberimize eklenecektir.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.