Zuhal Topal'la Yemekteyiz Emine Karataş kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Emine Karataş kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak TV8 ekranlarındaki yerini alan Zuhal Topal'la Yemekteyiz başlıyor. Yarışmacılardan biri de Emine olarak açıklandı. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Emine Karataş kimdir? Detaylar haberimizde.

Milyonları ekran başına kilitleyen bölümleri ile adından söz ettirmeyi sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni haftaya merhaba deniyor. Beş yarışmacının performansını sergilediği programda yarışacak isimlerden biri de Emine olarak açıklandı. Kendisiyle ilgili olarak internette çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Emine Karataş kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Emine Karataş kimdir?

Bugün dört rakibi Serdem, Dilek, Oğuzhan ve Büşra'nın karşısına çıkacak olan Emine Karataş Gebze'den programa katılıyor. 27 yaşında. Aslen Adanalı. İngilizce öğretmenliği yapıyor. Van'da okudu ve orada çalıştı. 2018-2019 yıllarında kaymakamlık projesinde yer aldı. İngiliz dili ve edebiyatı bölümü mezunu. Bekar olan güzel yarışmacının Instagram hesabı @eekaratass'tır.

hj23g4hjg32jh.webp

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.