Zuhal Topal'la Yemekteyiz 31 Ocak Puanları! Gizem kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 31 Ocak Puanları! Gizem kaç puan aldı?
Kanal D ekranlarının sevilerek seyredilen yarışmalarından Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bugün Gizem Söğütlü yarışacak. Peki, Gizem kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 31 Ocak puanları haberimizde yer almaktadır.

Her gün yayınlanan bölümleri ile adından söz ettirmeyi başaran ve birincilik hedefleyen beş yarışmacının kıyasıya mücadelesine sahne olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bir gün daha başlıyor. Birbirinden iddialı isimler arasında bulunan Gizem Söğütlü bugün kendisine verilen sürede birincilik için ter dökecek. Peki, Gizem kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 31 Ocak Puanları haberimizde yer almaktadır.

Lazanya krizi!

"Şov değil yemek yapmaya geldim" diyen Gizem, Denizli'yi temsil ettiğini ve Denizlilileri gururlandıracağını söyledi. Ardından marifetlerini sergilemek üzere mutfağa girip elinden geleni yaptı. Ancak lazanya konusundaki tartışmalar gündeme damga vuracak gibi görünüyor. Zira Gökçe, pişmediğini söyledi. Ayrıca sofranın, kendisininkinin yanından geçemeyeceğini dile getirdi. Güzel yarışmacı ise rakibine "Sollar da geçer" yanıtını verdi.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gizem kaç puan aldı?

Alışveriş sonrasında marifetlerini sergilemek üzere hünerlerini ortaya koyacak olan Gizem'in gün sonundaki durumu haftadaki kaderini belirleyecek. İddialı sözlerinin ardından yapacağı başlangıç ve günün nasıl tamamlayacağı sabırsızlıkla bekleniyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz 31 Ocak puanları haberimize eklenecektir.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.