Zuhal Topal'la Yemekteyiz 6 Şubat puanları! Günday kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 6 Şubat puanları! Günday kaç puan aldı?
Türkiye'nin en uzun soluklu yarışmalarından Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıkıyor. Bugünün yarışmacısı ise Günday. Peki, Günday kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 6 Şubat puanları haberimizde yer alıyor.

Beş yarışmacının kıyasıya mücadelesine sahne olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bir gün daha başlıyor. Birbirinden iddialı isimler arasından bugün birincilik için ter dökecek isim Günday olarak açıklandı. Kendisi hakkında çok sayıda araştırma yapıldı ve performansı merakla bekleniyor. Peki, Günday kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 6 Şubat puanları haberimizde yer alıyor.

Tartışmalar devam ediyor

Dün başlayan yeni hafta ile birlikte ilk yarışmacı Duygu Çelik olarak açıklanmıştı. 15 yıllık deneyimini mutfağa yansıtan Duygu'nun ardından bugün Günday kolları sıvayacak. Ancak yemekleri için sert yorumlar onu bekliyor. Özellikle de ciğerine Eray ve Ezgi'nin tepkileri dikkat çekti. Cereyanlı ve gergin anlar bugün de devam edecek.

Günday kaç puan aldı?

Alışveriş sonrasında marifetlerini sergilemek üzere hünerlerini ortaya koyacak olan Günday'ın gün sonundaki durumu haftadaki kaderini belirleyecek. İddialı sözlerinin ardından yapacağı başlangıç ve günün nasıl tamamlayacağı sabırsızlıkla bekleniyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz 6 Şubat puanları haberimize eklenecektir.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.