Zuhal Topal'la Yemekteyiz Eray Demir kimdir? Instagam hesabı nedir

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Eray Demir kimdir? Instagam hesabı nedir
 DAMGA Editörü
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmaları arasında bulunan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta başlıyor. Pazartesiden itibaren yarışacak isimler açıklandı ve Eray da onlar arasında bulunuyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Eray Demir kimdir? İşte detaylar.

Zuhal Topal'ın sunumuyla milyonlara ulaşmayı başaran Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni haftasına merhaba diyor. Beş yarışmacının kozlarını paylaşacağı zorlu maratonda yer alacak isimler açıklandı. Eray da onlar arasında bulunuyor ve kendisi hakkında araştırma yapılarak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Eray Demir kimdir? Instagam hesabı nedir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Eray Demir kimdir?

Bugünden itibaren 4 rakibi karşısında birincilik mücadelesine katılacak Eray Demir yemek alanından geliyor. Şeflik yapıyor. Ayrıca Youtube kanalında da marifetlerini sergiliyor. Ayrıca bilgisayar mühendisi. Haftanın 2 erkek yarışmacısından biri olarak ödülü evine götürmekte kararlı ve kendine çok güveniyor. Instagram hesabı @eraycheff'tir ve 30 bine yakın takipçisi bulunmaktadır.

23k23jk3.webp
Zuhal Topal'la Yemekteyiz Eray Demir

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.