Zuhal Topal'la Yemekteyiz Eray kaç puan aldı? 7 Şubat puanları

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Eray kaç puan aldı? 7 Şubat puanları
Türkiye'nin en uzun soluklu programlarından Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni haftada da tüm heyecanıyla yayın hayatına devam ediyor. Bugün üçüncü gün ve Eray yarışacak. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Eray kaç puan aldı? 7 Şubat puanları haberimizde.

TV 8 ekranlarında yayınlanan bölümleri ile izleyenleri televizyon başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bir gün daha başlıyor. Beş yarışmacı arasından Eray hünerlerini sergileyerek adını ilk sıraya yazdırmaya çalışacak. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Eray kaç puan aldı? 7 Şubat puanları haberimizde ter almaktadır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Eray kaç puan aldı?

Bugün marifetlerini sergilemek üzere alışverişe çıkıp sonrasında mutfağa girecek olan Eray Demir, tüm bilgi birikimini elde ettiği kitaplara ve internetteki tecrübelerine çok güveniyor. Bu konudan yana Günday kendisini biraz tiye alsa da emin bir duruş sergileyerek rakiplerinin karşısına çıkacak. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Eray kaç puan aldı? sorusunun yanıtı ve 7 Şubat puanları haberimize eklenecektir.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Eray kimdir?

İki erkek yarışmacıdan biri olan Eray, Youtube kanalında da yemekler yapıyor. 1996 yılında doğdu. 28 yaşında. Bekar. Aslen Şileli. Ayrıca bilgisayar mühendisi. Haftanın 2 erkek yarışmacısından biri olarak ödülü evine götürmekte kararlı ve kendine çok güveniyor. Instagram hesabı @eraycheff'tir ve 30 bine yakın takipçisi bulunmaktadır.

Ezgi yüz vermedi!

Bugün yayınlanacak olan bölümün paylaşılan fragmanında Eray, Ezgi'den övgü dolu sözlerle bahsedip çok güzel olduğunu ama daha az konuşması gerektiğini söyledi. Ezgi ise "Kırk gönlüm olsa birini bile vermem. Benden karşılık alamaz. Beklemesin de" dedi.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.