Zuhal Topal'la Yemekteyiz Kerim kaç puan aldı? 14 Kasım

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Kerim kaç puan aldı? 14 Kasım
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmaları arasında bulunan Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni günde de seyircilerin karşısına çıkıyor. Beş yarışmacı arasından bugün Kerim yarışacak ve ardından alacağı puanlar merak konusu. 14 Kasım puanları haberimizde.

Dün yepyeni yarışmacılarıyla haftayı açan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de heyecan sürüyor. Canan'ın yarıştığı günün ardından bugün mutfağa girecek isim ise Kerim olarak açıklandı. Genç ismin gün sonunda elde edeceği puanlar, sıralamasını direkt etkilerken finaldeki kaderi için de büyük önem taşıyor. Paylaşılan fragmanda heyecan dolu anlar yaşandığı görüldü. Peki, Kerim kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 14 Kasım puanları haberimizde yer alıyor.

"Bu menü basit" dedi, soruya cevap veremedi

Bugün yayınlanacak bölümde Kerim'in menüsü için yorumda bulunan Özgem Güler; "Bir aşçıya göre çok basit" dedi. Bunun üzerine Zuhal Topal, Kerim'e hangi teknikleri kullandığını sordu. Kerim ise "Stoklama ve soteleme" yanıtını verdi. Güzel sunucu cevap sonrasında Özgem'e dönerek; "Stoklama nedir biliyor musun?" diye sordu. Genç yarışmacı bilmediğini söyledi.

Kerim kaç puan aldı?

Kendisine veirlecek olan sürede birincilik için mücadele verecek olan Kerim'in yemekleri merak konusu. İlk günde yakışıklılığı ile dikkat çeken genç yarışmacının performansı sabırsızlıkla bekleniyor. Rakiplerinim karşısında en yüksek puanı alarak finale gitmek ve 75 bin lirayı evine götürmek istiyor. Aldığı puanlar haberimize eklenecektir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.