Zuhal Topal'la Yemekteyiz Cemile Canan Çifçi Teber kimdir? Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Cemile Canan Çifçi Teber kimdir? Instagram hesabı
TV8 ekranlarının sevilerek seyredilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni haftasına başlıyor. Yarışmacılar açıklandı ve Cemile Canan Çiftçi Teber de birincilik için kamera karşısında. Peki, Cemile Canan Çifçi Teber kimdir? İşte detaylar...

Türkiye'nin en çok izlenen gündüz kuşağı yarışması olma unvanını taşımayı sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yepyeni bir hafta daha başlıyor. 13-17 Kasım tarihleri arasında kamera karşısına geçerek marifetlerini sergileyecek isimler belli oldu. Yarışmacılar arasında Cemile Canan Teber de bulunuyor ve kendisi hakkında çok fazla araştırma yapılarak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Cemile Canan Çifçi Teber kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Cemile Canan Çifçi Teber kimdir?

Bu hafta rakiplerinin karşısında birincilik mücadelesi verecek olan Cemile Canan Teber Çiftçi, bir dönem kurumsal hayatta çalıştıktan sonra sosyal medya alanına geçiş yaptı. Şu anda içerikler üreterek takipçilerinin karşısına çıkıyor. Erzincanlı olan güzel yarışmacı 34 yaşında. Üniversitede muhasebe bölümü bitirdi. Şu an sözleşmeli öğretmenlik yapıyor. Fragmanda kendisine gelen eleştirilere yanıt vermekten çekinmeyen ve dobra ifadeler kullanan bir tutum sergiledi. Hafta boyunca da gözler onun üzerinde olacak. Instagram hesabı @cemilecananteber'dir.

kj32h323j2hjk.webp

32j4g32.webp

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.