Zuhal Topal'la Yemekteyiz Özgem Güler kimdir? Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Özgem Güler kimdir? Instagram hesabı
Milyonları ekran başına kilitleyen bölümleri ile yayın hayatını sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta başlıyor ve yarışmacılar da belli oldu. Özgem Güler de bu isimler arasında. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Özgem Güler kimdir? İşte detaylar.

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak ekranlardaki yerini almaya devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yepyeni yarışmacılarıyla yeni haftasına merhaba diyor. Birbirinden iddialı yarışmacılarıyla yine renkli anlara sahne olacak programda yine herkesin hedefi 75 bin liralık ödülle evine dönebilmek. Kendisine güvenen isimlerden biri de Özgem. Mutfağa girerek yemeklerini hazırlayacak ve diğer günlerde puan verecek güzel yarışmacı hakkında internette çok sayıda araştırma yapılarak bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Özgem Güler kimdir, kaç yaşında, evli mi sevgilisi var mı? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Özgem Güler kimdir?

Bugünden itibaren dört yarışmacının karşısına çıkarak birincilik için elinden geleni yapacak olan Özgem Güler, yayınlanan fragmanda güzelliği ile dikkat çekmeyi başardı. Her anda öne çıkan genç isim, prenseslerin de yemek yapabileceğini kanıtlamak üzere programda yerini alacak. Kendi gününde de rakipleri için "parmaklarını yiyecekler" ifadelerini kullandı. Bahçeşehir Üniversitesi Televizyon ve Reklamcılık Bölümü'nde eğitim aldı. 32 yaşında. Kurumsal iletişim uzmanı olarak çalışıyor. Instagram hesabı @ozgemguler'dir.

image-1316608.jpg

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Özgem Güler kimdir evli mi sevgilisi var mı?

Bugün milyonların karşısına çıkacak ve programı takip eden seyircilerin önünde marifetlerini sergileyeceği günü bekleyecek olan güzel yarışmacı Özgem Güler'in hayatına dair en çok merak edilen konulardan biri medeni hali. Güzelliği nedeniyle aslında pek izlediklerini söylemeseler de erkek izleyiciler tarafından araştırılıyor. Kendisi evli değildir. Sevgilisi olup olmadığı ise bilinmemektedir.

image-1362682.jpg

image-3205215.jpg

image-7198816.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.