Zuhal Topal'la Yemekteyiz Özgem kaç puan aldı? 17 Kasım Cuma

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Özgem kaç puan aldı? 17 Kasım Cuma
TV 8 ekranlarında yayınlanmaya devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bugün kazanan belli olacak. Yarışacak yarışmacı ise Özgem Güler olarak açıklandı. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Özgem kaç puan aldı? 17 Kasım Cuma puanları haberimizde yer almaktadır.

Öğle kuşağının en çok seyredilen yarışması olarak TV 8 ekranlarında yer almayı sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni haftasına da nokta koyuyor. Pazartesi günü Canan ile açılan program bugün Özgem ile sona erecek. Güzel yarışmacının performansı haftanın da kaderini belirleyecek. Her anı eğlence ve lezzet dolu bölümde Özgem'in puanları herkes tarafından merakla bekleniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Özgem kaç puan aldı? 17 Kasım Cuma puanları haberimizde yer almaktadır.

Ali'den Kerim'e kontra!

Bugün yarışarak birinciliği elde etmeye çalışacak olan Özgem, iddiasını fragmanda göstererek kazanıp gideceğini söyledi. Diğer yandan masada Ali Can şov vardı. Genç yarışmacı, "Sen benim çalıştığım restoranın önünden geçemezsin" diyen rakibi Kerim'e mekanda yemek yerken çekildiği fotoğrafı bastırıp gösterdi. Ayrıca arkadaşlarını da buraya gönderdiğini söyledi. O anlar herkesi şaşırttı. Kerim ise sadece gülmekle yetindi.

Özgem kaç puan aldı?

Pazartesiden bu yana sürekli yorumları ve puanlarıyla programda var olan Özgem bugün mutfakta marifetlerini gösterecek. Güzelliğinin yemek yapmasına mani olmadığını sürekli söyleyen ve iyi bir mönü çıkaracağını ifade eden genç yarışmacının alacağı puanlar için izleyiciler oldukça sabırsız. Zuhal Topal'la Yemekteyiz 17 Kasım puanları açıklandıktan sonra haberimize eklenecektir.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.