Bir Zamanlar Çukurova 73. bölüm tek parça full HD izle! 74. bölüm fragmanı yayınlandı mı ATV

Bir Zamanlar Çukurova 73. bölüm tek parça full HD izle! 74. bölüm fragmanı yayınlandı mı ATV
ATV ekranlarının en çok takip edilen dizilerinden Bir Zamanlar Çukurova 73. bölüm izle seçeneği ile karşınızdayız. Bir Zamanlar Çukurova 74. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar... İyi seyirler dileriz...

Perşembe akşamlarının zirve sahibi Bir Zamanlar Çukurova dizisi yeni bölümüyle ekranlardaki yerini aldı. Vahide Perçin başta olmak üzere güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla dikkat çeken ve bu sezon gündemden düşmeyen Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni bölümünde neler olacağı da merak edilerek araştırılıyor. Bir Zamanlar Çukurova 73. bölüm tek parça full HD izle seçeneği ve Bir Zamanlar Çukurova 74. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı haberimizde. İyi seyirler dileriz...



Bir Zamanlar Çukurova 73. bölüm özeti

Behice, kendi kurduğu kumpasta, ummadığı bir şekilde kurban haline gelir. Saldırıya uğramış görüntüsü vermesi için tuttuğu Erdinç, üzerine bir köpek saldırınca Behice'yi vurur ve korkuyla onu orada bırakıp uzaklaşır! Halasının adeta kovulmuş olması, Müjgan'ı yine sonunu hesap etmediği bir karara iter! Müjgan da halasının peşinden evi terk edecektir. Fikret ise onu geri döndürmeye çalışırken, kendini açıklayamayacağı bir durumun içine soktuğundan habersizdir. Halası ile ilgili olan biten, Müjgan'ın yine gözünün dönmesine neden olur. Fikret ile dertleşir ama sonrasında gelişenler yine sakinleşmesine engel olur. Müjgan, Züleyha'ya hesap sormaya konağa gider! Demir ona engel olur! Karşısına itiraf mektubunu çıkarmak ister ama bu vesile ile mektubun çalındığından haberdar olacaktır! Behice'nin kaybolması ile başlayan olaylar, Fekeli ve Demir'i yine konuyu düşünmeye iter. İkisi de katili bulup, bir an önce cezasını vermek istiyordur ama ne Behice'ye ne başkasına karşı ellerinde en ufak bir ipucu yoktur. Çaresiz bekleyiş, Demir'in bir basın toplantısı düzenlemesine neden olur. Ancak bu basın toplantısı, Züleyha ve Yılmaz arasında yeni bir gerginliğin de kapısını aralar! Demir gitmesine izin vermeyince, Sevda'nın misafirliği de uzayacaktır. Ancak bu misafirlik ve Haminne'nin Sevda'yı küçük kızı zannetmeye devam etmesi, Saniye için hayatı gittikçe zorlaştırır. İkisi arasındaki gerginlik her an hissedilir hale gelir. Züleyha, Saniye'yi anlasa da, ona Sevda'ya bir şans tanımasını söyler. Saniye'yi Sevda'ya karşı sakinleştirmek, çiftlikteki yerlerini kaybetmemek için çabalayan Gaffur yine başını belaya sokar! Demir'in gözünde yeniden yükselmesini sağlayacak çok önemli bir bilgi elde eder. Ancak bilgiyi ne Saniye'ye ne Demir'e iletemeden yine önce sakarlığı sonra boşboğazlığı ile kendini büyük bir derdin ortasında bulur!


ATV Bir Zamanlar Çukurova 73. bölüm full tek parça HD izle

Perşembe günlerinin zirve adaylarından biri olan Bir Zamanlar Çukurova 73. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Bir Zamanlar Çukurova'ın 69. bölümünü atv.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

Kuaförüm Sensin Şulenur Koyuncu fotoğrafları

Kuaförüm Sensin Şulenur Koyuncu kimdir?


Bir Zamanlar Çukurova 74. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ATV'nin fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova 74. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa atv.com.tr ve ATV Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

kuaförüm sensin esra demiral fotoğrafları

kuaförüm sensin esra demiral kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.