Gelinim Mutfakta Beyhan Öksüz kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Gelinim Mutfakta Beyhan Öksüz kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Kanal D'nin sevilerek izlenen yarışması Gelinim Mutfakta'da yeni bir hafta daha başlıyor. Birbirinden hamarat gelinlerin ve kayınvalidelerin mücadele vermeye devam ettiği programda yine iki isim katılacak. Hafta başına adı açıklanacak kayınvalide de belli oldu. Buna göre Beyhan Öksüz rakiplerine karşı altın rekabetine dahil olacak. Peki, Gelinim Mutfakta Beyhan Öksüz kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Demet Akalın'ın sunumuyla ekranlara gelen Gelinim Mutfakta'da yepyeni bir haftanın ilk günü seyircilerin karşısına çıkıyor. Yemek konusunda kendisine güvenen gelin ve onları koruyabilmek adına mücadele verecek kayınvalidelerin savaşına sahne olan yarışmada geride kalan haftada Cevriye elenmişti. Kendisinin yerine gelecek yeni kayınvalide merak konusuydu ve öğrenildi. Buna göre Beyhan Öksüz eb az beş gün boyunca  geliniyle yarışmak amacında. Peki, Gelinim Mutfakta Beyhan Öksüz kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.


Gelinim Mutfakta Beyhan kimdir?

Pazartesiden itibaren yarışmada yer alacak olan Beyhan Öksüz, fragmanda dikkat çeken ifadeler kullanarak gelinini adeta rakiplerinin önüne attı. Beyhan Hanım gelininin iş yapmadığını, gezdiğini be ev hanımlığından anlamadığını söyledi. Eğer böyle giderse evlerine çabuk dönebilriler.


Gelinim Mutfakta Yeşim Öksüz

Gelinim Mutfakta Yeşim Öksüz

gelinim mutfakta beyhan


Gelinim Mutfakta Beyhan Instagram hesabı

Programın çiçeği burnundaki kayınvalidesi Beyhan Öksüz'ün kendisine ait Instagram hesabı vardır. Burada sadece izin verdiği kullanıcılar fotoğraflarını görebilmektedir. Kendisini @oksuz.beyhan profilinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.