Gelinim Mutfakta Gizem ve Semra Sancaktar neden yok? Ayrıldı mı diskalifiye mi oldu elendi mi

Gelinim Mutfakta Gizem ve Semra Sancaktar neden yok? Ayrıldı mı diskalifiye mi oldu elendi mi
Kanal D'nin sevilen yarışması Gelinim Mutfakta'da yeni bir hafta daha başlıyor. Birbirinden iddialı gelin ve kayınvalideler arasındaki mücadelede izleyicilere kötü bir haber verildi. Gizem ve kayınvalidesi Semra Hanım yarışmada olmayacak. Bu gelişmeler üzerine binlerce sorgulama gerçekleştirilmeye başlandı. Peki, Gelinim Mutfakta Gizem ve Semra Sancaktar neden yok? Ayrıldı mı diskalifiye mi oldu elendi mi? İşte detaylar..

Bugün 121. haftasına başlayacak olanGelinim Mutfakta'da yılbaşı heyecanı yaşanıyor. Çok sevilen ve lezzetli bölümleriyle ekranlarda farklı bir tat bırakan yarışmada bu sefer kötü bir haber verildi.Geçen ay programa katılan ve başarıyla mücadele eden Gizem Sancaktar ile Semra Sancaktar'ın ayrıldığı açıklandı. Kısa sürede çok sevilen Gizem ve kayınvalidesi için de araştırmalar başladı.  Peki, Gelinim Mutfakta Gizem ve Semra Sancaktar neden yok? Ayrıldı mı diskalifiye mi oldu elendi mi? İşte detaylar..


Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar kimdir?

Bugünden itibaren yarışmada yerini yeni bir isme bırakacak olan Gizem Sancaktar 27 yaşında. Aslen Ankaralı. 1.5 yıldır Servet Saltuk Sancaktar ile evli. Kedi ve köpeği var. Çok neşeli, sürekli gülen ancak haksızlığa gelemeyen bir yapısı var. Pozitif yaklaşımı seven güzel gelin istemediği durumlardan sinirlenebileceğini ifade ediyor. Kitap okumayı ve rap müziği çok seviyor. Bu sebeple de hızlı konuşuyor. Akrep burcu olan güzel gelinin hedefi yarışmda uzun süre kalabilmek.

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar fotoğrafları

Gelinim Mutfakta Gizem Sancaktar kimdir?

Gelinim Mutfakta Semra Sancaktar kimdir?

Geliniyle birlikte stüdyoda olmayan ve bugüne kadar renkli kişiliği ile dikkat çeken Semra Hanım 57 yaşında. İkiz kız çocukları ve bir de oğlu var. Aslen Çorumlu. 42 senelik evli.


Gelinim Mutfakta Gizem ve Semra Sancaktar neden yok?

Gelinim Mutfakta Gizem ve Semra Hanım yeni haftanın ilk gününde yarışmada bulunmadı. Gizem ve Semra Hanım'ın sağlık sorunları nedeniyle programdan ayrıldığı açıklandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum