Konuşanlar Çisem Naz kimdir? Instagram hesabı var mı

Konuşanlar Çisem Naz kimdir? Instagram hesabı var mı
EXXEN'de yakaladığı izleyici sayısı ile milyonlar tarafından seyredilmeye devam edilen Konuşanlar'ın 2. sezondaki 44. bölümü platformdaki yerini aldı. Birbirinden komik konukların yer aldığı bölümde haftanın en dikkat çeken isimlerinden biri de Çisem Naz oldu. Kendisi hakkında da pek çok sorgulama gerçekleştiriliyor. Konuşanlar Çisem Naz kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Youtube'da yer aldığı günden bu yana yükselen izleyici sayısı ve yakaladığı ünle seyircileri ekran başına kilitleyen Konuşanlar, 2. sezon 44. bölümle EXXEN'de yayınlandı. Hasan Can Kaya'nın hazırladığı ve konseptiyle her geçen an daha da fazla adından söz ettirdiği gösteride bu hafta tahtaya adı yazılanlardan biri de Çisem oldu. Güzel konuşan hakkında da araştırmalar başladı. Peki, Konuşanlar Çisem Naz kimdir?  Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde yer alıyor.


 

Konuşanlar Çisem Naz kimdir?

Bu haftanın adı en çok konuşulanları arasında yer alan Çisem Naz öğrenci. Babasıyla birlikte izlediği Hasan Can Kaya'ya söyledikleri ile herkesi güldürdü. Ünlü komedyen de yaptığı kontrayla birlikte salonu gülmekten kırdı geçirdi. Kendisinin Instagram hesabı bilinmemektedir.

Konuşanlar'ın bu haftaki bölmünde sahneye çıkan tüm isimleri buraya tıklayarak görüntüleyebilirsiniz.


Konuşanlar Çisem Naz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.