Zuhal Topal'la Yemekteyiz Merve kimdir? Merve Abbasoğlu Instagram hesabı ve fotoğrafları

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Merve kimdir? Merve Abbasoğlu Instagram hesabı ve fotoğrafları
TV8'de yayınlanan bölümleri ile milyonlarca kez izlenen ve yeni haftasına merhaba diyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de iddialı yarışmacılar kendinden söz ettirmeye geliyor. O isimlerden biri de Merve Abbasoğlu oldu. İlk günde güzelliği ile dikkat çeken yarışmacının hafta boyunca göstereceği performans da merak konusu. Kendisi hakkında pek çok araştırma gerçekleştiriliyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Merve kimdir? Merve Abbasoğlu Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak bugün 16'ıncı haftasına başlayan Zuhal Topal'la Sofrada'da heyecan sürüyor. Birbirinden iddialı ve hamarat olduğuna inanan yarışmacıların performanlsarıyla birlikte 15 bin lira mücadelesi verdiği programda yarışacak isimler belli oldu. Pazartesiden cumaya kadar ekranlara gelecek beş bölümlük maratonda Merve Abbasoğlu da rekabetten galip çıkabilmek adına gayret gösterecek. Güzelliği ile ilk güne damga vuran Abbasoğlu hakkında internette birçok araştırma gerçekleştiriliyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Merve kimdir? Merve Abbasoğlu Instagram hesabı ve fotoğrafları haberimizde yer alıyor. 


 

Yemekteyiz Merve Abbbasoğlu kimdir?

Bu haftanın yarışmacılarından biri olan Merve Abbasoğlu internetteki arama motorlarında adı en çok yazılan isimlerden biri olmayı başardı. kendisi 27 yaşında. Evli ve 1 çocuk annesi. Üniversite mezunu olan Abbasoğlu aslen Kilisli. Anaokulu öğretmenliği yapıyor. Instagram hesabı @merve.abbasglu'dur.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Merve Abbasoğlu

zuhal topal'la yemekteyiz merve abbasoğlu kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.