Zuhal Topal'la Yemekteyiz Zeynep Billur Uludağ kimdir? Bakın kim çıktı! Yıllar sonra ekranda

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Zeynep Billur Uludağ kimdir? Bakın kim çıktı! Yıllar sonra ekranda
TV8'in en çok izlenen yarışmalarından biri olarak yayın hayatına devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz dün yeni haftasına merhaba dedi. Yarışmacıların tanıtıldığı ilk bölümde bir isim dikkat çekmeyi başardı ve çok konuşuldu. Zeynep Billur Uludağ daha önce de ekran karşısında boy gösteren yarışmacılar arasında yer aldı. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Zeynep Billur Uludağ bakın kim çıktı? Yıllar sonra televizyona çıkan yarışmacı hakkındaki bilgiler haberimizde.

Türk ve dünya mutfağından lezzetleri ekranlara getirmeyi sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni seozndaki haftalarına bir yenisi dün eklendi. Beş yarışmacının yarışacağının açıklandığı zorlu maratonda Maysa, Oğuz, Mehmet, Bilge ve Zeynep yarışacak. Birbirinden iddialı isimlerin kendi günlerinde mutfağa girerek birincilik için kozlarını paylaşacağı rekabet izleyicileri de ekran başına kililtedi. Özellikle Zeynep Billur Uludağ güzelliği ile dikkat çekti ve ilk andan itibaren ilgi odağı olmayı başardı. Ancak kendisi ekranlarda ilk defa yer almıyor. Daha önce de yarışma deneyimi bulunuyor.


Zeynep Billur Uludağ kimdir?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yayınlanan 111. bölümünde tanıtılan Zeynep Billur Uludağ 32 yaşında. Anaokulu öğretmenliği yapmasına rağmen daha sonrasında mimarlık eğitimi aldı ve iç mimarlık yapıyor. Bunun yanı sıra yaşadığı lüks hayat ve sahip olduğu ZBU plakalı araçlarla dikkat çekiyor. Şu ana kadar 9 bin civarında takipçisi bulunan güzel yarışmacı dünden bu yana 10 binin üzerine çıktı.

zuhal topal'la yemekteyiz zeynep billur uludağ

Zeynep Billur Uludağ daha önce hangi yarışmalara katıldı?

Bu haftanın adından en çok söz ettiren yarışmacısı olarak gözüken ve sert sözleri ile izleyiciler tarafından zaman zaman eleştirilen Zeynep Billur Uludağ daha önce FOX TV'de yayınlanan En İyi Benim'de yarıştı. Programda Okan Gökce ve kayınvalidesine kendisini beğendirmek için rakipleri ile çetin bir mücadeleye girdi. 

zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.