Zuhal Topal’la Sofrada 27 Kasım Cuma puanları! Zuhal Topal bugün kaç verdi? [Melike Tuncel]

Zuhal Topal’la Sofrada 27 Kasım Cuma puanları! Zuhal Topal bugün kaç verdi? [Melike Tuncel]
FOX TV'nin sevilen ve ilgiyle izlenen yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'da 57. haftanın sonuna gelindi. Yarışmacılar artık son sözlerini söyleyecek ve haftanın birincisi açıklanacak. Bugünün yarışacak gelini ise Melike Tuncel oldu. Güzel yarışmacı kendisi için ayrılan 2.5 saatlik sürede elinden gelenin en iyisini yaparak kayınvalidesi Necla Tuncel ile birlikte 15 bin lirayı evine götürmek istiyor. Ancak bu hiç de kolay değil. Kayınvalideler eleştiriler için hazır. Zuhal Hanım ise beğenmek konusunda vereceği

Zuhal Topal'la Sofrada Melike Tuncel menüsü, yemekleri ve aldığı puanlar merakla öğrenilmek isteniyor. Adım adım beşinci dalyaya doğru gidilen programda bugün yeni bir heyecan daha ekranlara taşınacak. Bilindiği üzere pazartesi günü açıklanan yarışmacılardan ilk Bilge Aslı Erkuş olmuştu ve puanlarını alarak haftanın açılışını yapmıştı. Salı günü Sibel Terzioğlu hünerlerini sergilemişti. Hafta ortasında ise Figen Acar kendisini Türkiye'ye ispat edecek yemekler için ocağın altını açarak mutfağa girdi. Dün ise sıra Melike Tuncel'deydi. Genç yarışmacının tek hedefi büyük ödülü kazanabilmek adına sınav verdi. Haftanın kapanış performansını sergileyecek isim ise MelikeTuncel. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Melike Tuncel hangi yemekleri yaptı ve kaç puan aldı? Zuhal Topal bugün kaç verdi? İşte detaylar... İyi seyirler dileriz.

Melike Tuncel menüsü ve yemekleri

Zuhal Topal'la Sofrada'da rakibelerini geride bırakaran 15 bin liranın sahibi olabilmek için yarışacak olan Melike Tuncel belirleyeceği menü ile yapacağı yemeklerin sonunda kayınvalidelerden puanlarını alacak. Diğer yandan programı izleyen ev kadınları akşam yemeklerine karar verebilmek adına birçok alternatifi de yayınları takip ediyor. Melilke Hanım'ın menüsü aşağıda yer alacaktır.

Zuhal Topal'la Sofrada Melike Tuncel

Zuhal Topal'la Sofrada Melike Tuncel

Zuhal Topal'la Sofrada Melike Tuncel

Zuhal Topal'la Sofrada Ariz

Zuhal Topal'la Sofrada Melike Tuncel

Zuhal topal'la sofrada çiğdem

Zuhal topal'la sofrada eda uzun

Zuhal topal'la sofrada ezgi zeynep deniz

Zuhal topal'la sofrada kübra övgün

Zuhal topal'la sofrada elif katırcı


 

Melike Tuncel'in puanları

Beşinci gün yarışacak olan Melike Tuncel'in puanları merakla bekleniyor. Yeni haftanın son bölümündeki puanlama da merakla bekleniyor. Kendisinin alacağı puanları haberimizde görebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum