Zuhal Topal'la Yemekteyiz 10 Şubat Perşembe puanları | Bilgehan Coşkuner kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 10 Şubat Perşembe puanları | Bilgehan Coşkuner kaç puan aldı?
Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olarak TV8 ekranlarındaki yerini almayı sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni günü başlıyor. Pazartesiden bu yana devam eden zorlu maratonun yeni bölümünde yarışacak isim de belli oldu. Buna göre mutfağa girerek 2.5 saatlik sürede elinden geleni yapacak yarışmacı Bilgehan Coşkuner olarak açıklandı. Peki, Bilgehan Coşkuner kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 10 Şubat Perşembe puanları haberimizde.

Bu sezona damga vuran yarışmacıları ile adından söz ettiren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yepyeni bir gün daha ekranlardaki yerini alıyor. Başarılı sunucu Zuhal Topal'ın beş yarışmacıyla birlitke gerçekleştirdiği yarışmada bugün de yine lezzet fırtınası esecek. Pazartesiden bu yana Beşiktaşlılığı ile adından söz ettiren genç yarışmacı kendisini birinciliğe yükseltebilecek performansı ortaya koymak amacında. Diğer yandan da kongre üyesi olduğu Beşiktaş'ı ekranlarda iyi tesmil etmeyi hedefleyen Bilgehan'ı zor bir gün bekliyor. Peki, Bilgehan Coşkuner kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 10 Şubat Perşembe puanları haberimizde.


 

Bilgehan Coşkuner kimdir? (10 Şubat Perşembe Yarışmacısı)

Bu haftanın Naim ile birlikte iki erkek yarışmacısından biri olan Bilgehan Coşkuner, geçen hafta Antalyaspor ile 0-0 berabere kalarak taraftarı önünde 2 puan daha kaybeden Beşiktaş'ın kongre üyesi. 33 yaşında ve Aksaraylı. Aksaray Beşiktaşlılar Derneği Asbaşkanı. Beden eğitimi öğretmenliği ve tenis antrenörlüğü de yapıyor. Programdan 15 bin lirayı alarak ayrılma konusunda oldukça iddialı. Evli ve Talya adındab bir kızı var. Instagram hesabı @bilgehanjk'tır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Nuray
 

Sert rüzgarlar esecek

Bugün yayınlanacak olan bölümde hünerlerini sergileyecek olan Bilgehan Coşkuner, eşi Burcu Hanım ile birlikte ekranlardaki yerini aldı. Tatlısının çok beğenileceğini düşünen Bilgehan Bey'e Naim Akman tepkide bulundu. Ayrıca Nuray Hanım ile de tartışmaya girdi. Sert tepkiler gösteren Naim'in yanı sıra, Simge de 'Sizinle konuşmaktan çok yoruldum' çıkışında bulundu.
 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Suzan kimdir

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Suzan Fotoğrafları


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Bilgehan'ın menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 15 bin liranın sahibi olmak isteyen Bilgehan Coşkuner hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen genç yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.


Bilgehan Coşkuner kim kaç puan verdi?

Suzan:
Simge:
Naim:
Nuray:





Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.