Zuhal Topal'la Yemekteyiz 11 Şubat Cuma puanları | Suzan Öztürk kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 11 Şubat Cuma puanları | Suzan Öztürk kaç puan aldı?
TV8 ekranlarının sevilerek seyredilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası bugün sonlanıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların performansına sahne olan zorlu mücadeleye Suzan Öztürk nokta koyacak. Hafta başından bu yana güzelliği ile dikkat çeken genç yarışmacının nasıl bir menü ve yemek listesi ile çıkacağı merak konusu oldu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz'i bu hafta kim kazandı? Suzan Öztürk kaç puan aldı? Detaylar haberimizde.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bu hafta kim kazandı? sorusunun yanıtı merakla bekleniyor. 11 Şubat Cuma günü gerçekleşecek final bölümünde açıklanacak tüm puanların ardından kazanan duyrulacak. Güzel sunucu Zuhal Topal'ın dengeleri değiştirebileceği zorlu haftanın ilk gününde Naim Akman yarışmıştı. Güzel sesi ile de programa renk katan Akman'ın ardından Simge Karakoç marifetlerini sergilemişti. Takvim yaprakları hafta ortasını gösterdiğinde en çok konuşulan isimlerden Nuray Aruz Tayfur yarıştı. Dün de sıra Bilgehan Coşkuner'deydi. Bugün Suzan Öztürk final etabından hemen önce mutfağa girp rakiplerinin ve Topal'ın karşısına en iyi menü ile çıkabilmek adına savaşacak. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz'i bu hafta kim kazandı? Suzan Öztürk kaç puan aldı? Detaylar haberimizde.



 

Suzan Öztürk kimdir? (11 Şubat Cuma Yarışmacısı)

Bu haftanın adından en çok söz ettiren isimlerinden biri olması beklenen Suzan Öztürk 38 yaşında. Aslen Bingöllü fakat İstanbul'da yaşıyor. Ortaokul mezunu. Evli ve 4 çocuk annesi. 15 ve 17 yaşındaki iki kızı milli boksör. Şampiyonlukları var. Surem adını verdiği butiğinde kadın kıyafetleri ve aksesuarları satıyor. Yemekleriyle birinci olacağından ve evine para ödülü ile döneceğinden emin.


 


Masa yetişmedi!

Hafta boyunca rakiplerini eleştiren Suzan Öztürk finale etkili bir başlangıç yapmak istedi ancak başarılı olamadı. Çünkü masasını yetiştiremedi. Güzel yarışmacı getirdiği yemeklerle de birlikte eleştirilerin hedefine oturdu. Nuray Aruz Tayfur başta olmak üzere çok sert geçmesi beklenen bir final daha izleyicileri ekran başına kilitlenecek. Kazanan da sabırsızlıkla bekleniyor. 15 bin liranın sahibi sizce kim olacak?  Yorumlara yazabilirsiniz.
 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Suzan kimdir

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Suzan Fotoğrafları


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Suzan'ın menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 15 bin liranın sahibi olmak isteyen Suzan Öztürk hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen genç yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.


Suzan Öztürk kim kaç puan verdi?

Bilgehan:
Simge:
Naim:
Nuray:





Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.