Zuhal Topal'la Yemekteyiz 21 Ocak Cuma kim birinci oldu? Murat Giresun kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 21 Ocak Cuma kim birinci oldu? Murat Giresun kaç puan aldı?
Türkiye'nin en lezzetli ve eğlenceli yarışmalarından biri olmayı sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de hafta sona eriyor. Dalya denilecek 20'inci hafta öncesindeki son finalde yarışacak Murat Giresun performansıyla hem zirveye oturmak hem 15 bin lirayı kazanmak hem de kendini ispat etmek istiyor. Ayrıca bugün haftanın birincisi de açıklanacak. Zuhal Topal'la Yemekteyiz 21 Ocak Cuma kim birinci oldu? Murat Giresun kaç puan aldı? Detaylar haberimizde.

Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiği Yemekteyiz'de 19'uncu hafta tamamlanıyor. Pazartesiden bu yana devam eden zorlu rekabette artık sona gelindi. Gözler açıklanacak puanlarda ve oluşacak sıralamada. Ardından bir kişi 15 bin lirayı kazanarak evine mutlu sonla gidecek. İlk gün Samet yarışmış ve puanlarını almıştı. Salı ise Hanifde rakipleirnin karşısına çıkmıştı. Takvim yaprakları çarşambayı gösterdiğinde ise bu kez Nurbanu Doğan mutfaktaki yerini aldı. Dün de Aynur Ateş hünerlerini milyonlara kanıtlamak adına kolları sıvadı. Finalde ise Murat Giresun yarışacak. Kıran kırana mücadelenin son gününde kimin ödül kazanacağı merakla bekleniyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz 21 Ocak Cuma kim birinci oldu? Murat Giresun kaç puan aldı? Detaylar haberimizde.

Nurbanu'ya taklitli gönderme!

Zuhal Topal'ın sunumuyla yayınlanan bölümleri akşam saatlerine kadar ilgiyle seyredilen Yemekteyiz'de bugün yeni haftanın final günü. Daha önce Şef Akademi'de izlediğimiz Murat Giresun yine yemek programında izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Aşçılık geçmişi bulunan genç yarışmacının performansı hafta başından bu yana sabrısızlıkla bekleniyor ve bir an önce izlenmek isteniyor. Kendisinden beklentiler de büyük. 
 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Murat Giresun menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 15 bin liranın sahibi olmak isteyen Murat Giresun hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen genç yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.



Murat Giresun'a kim kaç puan verdi?

Hanife Özdemir:
Nurbanu Doğan: 
Aynur Ateş:: 
Samet Gürsoy:
Zuhal Topal:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.