Zuhal Topal'la Yemekteyiz 23 Kasım Salı puanları | Ayşenur Avkan kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 23 Kasım Salı puanları | Ayşenur Avkan kaç puan aldı?
Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftasındaki ikinci gün başladı. Birbirinden iddialı yarışmacıların marifetlerini sergilediği zorlu maratonun yeni bölümünde Ayşenur Avkan mutfağa girerek rakipleri ve Zuhal Topal için yemeklerini hazırlayacak. Peki, Ayşenur Avkan kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 23 Kasım Salı puanları haberimizde yer alıyor.

Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiği Yemekteyiz'de yepyeni bir gün daha TV8 ekranlardaki yerini alıyor. Beş gün boyunca devam eden zorlu rekabette ilk bölümün yarışmacısı Hakan Hünkaroğluy'du. Kendisine verilen süreyi en iyi şekilde değerlendirmeye çalışan Hünkaroğlu'nun ardından bugün Ayşenur Avkan marifetlerini ortaya koyacak. Gün boyunca sunumu, yemekleri, menüsü, giyimi ve sofrasıyla istim üzerinde olacak genç yarışmacının performansı da merakla bekleniyor. Peki, Ayşenur Avkan kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 23 Kasım Salı puanları haberimizde yer alıyor.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ayşenur Avkan hangi yemekleri yaptı?

Bugün yayınlanan 52. bölümde milyonların karşısına çıkan Ayşenur Avkan, memleketinin Gaziantep olması sebebiyle beklentilerin farkında. Yemek coğrafyasının en önemli kentlerinden Antep mutfağına dair lezzetleri osftasına taşıması beklenen genç yarışmacının bugün rakiplerinin karşısına nasıl çıkacağı merak ediliyor. Kendisinin menüsü haberimizde yer alacak.


 

Yemekteyiz Ayşenur kaç puan aldı?

Yeni haftanın ikinci yarışmacısı olarak rakipleri ve Zuhal Topal'ın karşısına çıkan Ayşenur'un gün sonunda elde edeceği puanlar sabırsızlıkla bekleniyor. Hem hafta sonundaki finalde avantajı eline geçirmek hem de 15 bin lirayı kazanmak isteyen yarışmacının aldığı puanlar haberimize eklenecek.

 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Çiğdem Tuana Yaşar fotoğrafları

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Çiğdem Tuana Yaşar kimdir

zuhal topal'la yemekteyiz çiğdem tuana yaşar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.