Zuhal Topal'la Yemekteyiz 3 Ocak - 7 Ocak yarışmacıları kimdir? (Özlem, Melike, Faruk, Ovadan ve Uğur)

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 3 Ocak - 7 Ocak yarışmacıları kimdir? (Özlem, Melike, Faruk, Ovadan ve Uğur)
TV8 ekranlarında kıyasıya bir hafta daha başlıyor ve Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in 2022'deki ilk bölümü izleyicilerin karşısına çıkıyor. Birbirinden iddialı ve hamarat olduğunu göstermek isteyen beş yarışmacının performanslarını sergileyeceği zorlu haftada yarışacak isimler belli oldu. Özlem, Melike, Faruk, Ovadan ve Uğur 15 bin lira için ter dökecek. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Özlem, Melike, Faruk, Ovadan ve Uğur kimdir? Detaylar haberimizde.

Zuhal Tppal'la Yemekteyiz'de 2022 yılı başlıyor. Cuma günü ilk şampiyon belirlenecek. Her anında lezzet ve rekabet bulunan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftasına bugün merhaba deniyor. Zorlu rekabette yer alabilmek için başvuruda bulunan ve elemeleri geçerek yarışmaya hak kazanan beş isim bugün nefes kesecek bir mücadeleye girişecek. Mutfaklarında gösterecekleri performans kadar yorumları da büyük önem taşıyan beş yarışmacının kim oldukları da merak konusu haline geldi. Buna göre yayınlanan fragmanda Özlem, Melike, Faruk, Ovadan ve Uğur'un yarıştığı görüldü.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 3 Ocak - 7 Ocak yarışmacıları kimdir?

Geçen hafta açıklanan birinciliğin sonrasında bugün başlayan yeni haftanın yarışmacılarının yer aldığı fragman dün yayınlandı. Instagram hesabından paylaşılan görüntülerde beş isim ciddi bir rekabete dahil olduklarını gösterdi. Özlem Karakulak, Melike Zengin, Faruk Eldem, Ovadan ve Uğur 15 bin lira için kolları sıvayacak. Kendilerinin alacakları puanlar da ayrı bir merak konusu. 3 Ocak - 7 Ocak 2021 Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacıları kimdir? Okuyucularımız için derledik...
 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Özlem

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Özlem


Özlem Karakulak kimdir?

Bugün başlayacak yeni haftasıyla birlikte rekabetin tavan yapacağı programda Özlem Karakulak en dikkat çeken isimlerden biri oldu. Güzelliği ile ön plana çıkan genç yarışmacı kuaförlüj yapıyor. 37 yaşında ve Gaziantepli.


zuhal topal'la yemekteyiz melike zengin


 

Melike Zengin kimdir?

Fragman yayınlandıktan sonra izleyiciler tarafından yorum yağmuruna tutulan Melike Zengin, çorba tabağı sorgulamasıyla da yarışmanın gündemine oturdu. 32 yaşında. Liee mezunu.


 

Faruk Eldem kimdir?

Bu haftanın iki kuaföründen biri olan Faruk Eldem herkesi şaşırttı. Birçok ünlü ismin saçlarına dokunan başarılı kuaförün peformansı sabırsızıkla bekleniyor.


 

Ovadan kimdir?

2022 yılının ilk yarışmacısı olarak mutfağa girecek ve ardından puanlarını alacak olan Ovadan Türkmenistanlı. Ülkesinden çok kişinin programı seurettiğini ve bu sebeple birinci olmak istediğini belirtti.


 

Uğur kimdir?

Kendisi hakkındaki bilgiler haberimize eklenecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.