Zuhal Topal'la Yemekteyiz 7 Şubat Pazartesi puanları | Naim Akman kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 7 Şubat Pazartesi puanları | Naim Akman kaç puan aldı?
Televizyon dünyasının en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatına devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası izleyicilerin karşısına çıkıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının birincilik için ter dökeceği zorlu haftada mutfağa girecek ilk isim Naim Akman olarak açıklandı. Kendisi daha önce bu arenada birincilik kazandı ve beklentiler büyük. Peki, Naim Akman kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 7 Şubat Pazartesi puanları haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en fazla seyredilen yarışmalarından biri olarak TV8 ekranlarındaki yolculuğuna devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası başlıyor. Pazartesinden cumaya kadar gerçekleşecek lezzet savaşında bir isim 15 bin liranın sahibi olarak evine zaferle dönecek. Hafta finalinde en yüksek puanı almayı hedefleyen yarışmacılardan biri de Naim Akman oldu. Daha önce de birinciliğe adını yazdıran Akman'ın bu haftaki performansı merakla bekleniyor. Peki, Naim Akman kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 7 Şubat Pazartesi puanları haberimizde yer alıyor. Sizler de hem yarışmacı hem de program hakkındaki yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Naim Akman (7 Şubat Pazartesi Yarışmacısı) kimdir?

  • Aslen Malatyalı
  • 38 yaşında
  • Solistlik yapıyor
  • Daha önce de yarışmaya katıldı
  • Yazdığı yemek kitabı var


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Suzan Fotoğrafları

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Suzan kimdir

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Nuray
 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Naim Akman'ın menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 15 bin liranın sahibi olmak isteyen Naim Akman hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen genç yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.


Naim Akman kim kaç puan verdi?

Suzan:
Nuray:
Simge:
Bilgehan:





Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.