Zuhal Topal'la Yemekteyiz 8 Şubat Salı puanları | Simge Karakoç kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 8 Şubat Salı puanları | Simge Karakoç kaç puan aldı?
Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olarak yayın hayatına devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in ikinci bölümü başlıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının performanslarını sergilediği zorlu rekabette bugün yarışacak isim Simge Karakoç olarak belirlendi. Kendisine verilen sürede birinciliği elde etmek isteyen güzel yarışmacının performansı merak konusu. Peki, Simge Karakoç kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 8 Şubat Salı puanları haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal'ın sunuculuğunu üstlendiği Yemekteyiz'de yeni bir hafta başladı ve ilk gün geride kaldı. Sıra bugüne geldi. Naim Akman'ın ardından yarışacak isim olarak açıklanan Simge Karakoç'ın mutfağa gireceği zorlu maratonda rakiplerine yemeklerini ve menüsünü beğendirmek, iyi bir sunum yapması gerekiyor. Ayrıca alacağı puanlarla hem Naim'i geride bırakmayı hem de kendisinden sonra yarışacakları baskı altına almayı hedefleyen Karakoç'tan beklentiler yüksek. Nişanlısı ve ailesi başta olmak üzere binlerce kişi nasıl bir gün geçireceğini merak ediyor: Peki, Simge Karakoç kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 8 Şubat Salı puanları haberimizde yer alıyor. Sizler de hem yarışmacı hem de program hakkındaki görüşlerinizi yazabilirsiniz.


 

Simge Karakoç (8 Şubat Salı Yarışmacısı) kimdir?

  • İstanbul'da yaşıyor
  • Domates alerjisi var
  • 22 Mayıs'ta evlenecek
  • Şu an nişanlı
  • Nişanlısının adı Murat
  • Domates yemiyor
  • Strateji yapanları sevmiyor
     

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Suzan Fotoğrafları


Sıra gecesi tadında gün!

Bugün milyonların karşısına çıkacak olan Simge Karakoç'un menüsü sıra dışı özellikte. Karakoç önce kebap yapmak için ocakbaşına ardından da lahmacun için ateş karşısına geçecek. Bu durum sıra gecesi yorumlarını da beraberinde getirdi çünkü ayrıca çiğ köfte de menüye eklendi. Doğu mutfağını sevenler için bambaşka bir sofra izleyenleri bekliyor. Genç yarışmacının diğer seçimleri yarışmada belli olacak.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Suzan kimdir

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Nuray
 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Simge Karakoç'un menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 15 bin liranın sahibi olmak isteyen Simge Karakoç hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen genç yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.


Simge Karakoç'a kim kaç puan verdi?

Suzan:
Nuray:
Naim:
Bilgehan:





Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.