Zuhal Topal'la Yemekteyiz Miraç kaç puan aldı? Yemekteyiz 10 Ocak puanları

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Miraç kaç puan aldı? Yemekteyiz 10 Ocak puanları
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olmayı sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta başlıyor. Birbirinden hamarat ve iddialı beş yarışmacının yarışacağı zorlu maratonun ilk gününde Gökhan Miraç Kaçıran mutfağa girecek. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Miraç kaç puan aldı? Yemekteyiz 10 Ocak puanları haberimizde.

TV8'de yayınlanan bölümleri ile adından söz ettirmeyi sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bugün 19'uncu hafta başlıyor. Geride kalan haftanın ardından bugün yenisi ile izleyicilerin karşısına çıkacak olan başarılı programda yarışacak isimler belli oldu. Buna göre Gökhan Miraç Kaçıran kendisine ayrılan 2.5 saatlik sürede yemeklerini, salatasını, tatlısını ve ne hazırlamak istiyorsa onları yapabilmek adına kolları sıvayacak. Yayınlanan fragmanda kendisinden beklentileri artırdı. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Miraç kaç puan aldı? Yemekteyiz 10 Ocak puanları haberimizde yer alıyor.


İkinci tabağı istedi

Bugün milyonların karşısına çıkacak olan Miraç Kaçıran'ın performansı merak konusu. Genç yarışmacının mutfağa girdiği anlarda yaşananlar da herkesi güldürdü. 'Doğu ve batının mutfağına hakimim' diyen Kaçıran'ın yemeğine gelen bir yorum ise şoke etti. Şengül Göl Meral; "Menemeni sulandırırsınız da suyunu içersiniz ya. Öyle bir tat alıyorum" tepkisi gösterdi. Can Özen ise ikinci tabağı isteyerek kendisini sevindirdi.


yemekteyiz şengül göl meral


 


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Miraç Kaçıran menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 15 bin liranın sahibi olmak isteyen Miraç Kaçıran'ın hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen genç yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.


Miraç Kaçıran'a kim kaç puan verdi?

Şengül Göl Meral:
Ayşe Alan:
Gökhan Miraç Karışan:
Can Özen:
İsmi açıklanacak yarışmacı:
Zuhal Topal:

zuhal topal'la yemekteyiz duygu ipekçi

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Duygu İpekçi

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Tuba Decedeli

zuhal topal'la yemekteyiz devran gün

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Özlem

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Özlem

zuhal topal'la yemekteyiz melike zengin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.