Durakta beklediği sırada yangın tüpü sıkılmıştı, Valilikten açıklama geldi

Durakta beklediği sırada yangın tüpü sıkılmıştı, Valilikten açıklama geldi
Bursa'da geçtiğimiz gün magandalar tarafından durakta bekleyen bir kadının üzerine yangın tüpü boca edilmişti. O şahıslar ekipler tarafından yakalandı. Durum ile ilgili valilikten açıklama geldi.

Bursa'da geçtiğimiz gün trans bir kadına otobüs durağında beklediği sırada üzerine yangın tüpü sıkılmıştı. Ardından motosiklette bulunan 2 kişi kuru sıkı tabancayla yoldan geçen vatandaşların üzerine ateş açıştı. O yaşanan olaylarla ilgili Bursa Valiliğinden açıklama geldi.

Kuru sıkı tabancayla yoldan geçenlere ateş ettiler

Motosikletli 2 kişinin yoldan geçen vatandaşlara kuru sıkı tabancayla rast gele ateş ettiler. Sonrasında bank oturan bir kadının üzerine ise su döküp kaçmışlardı.

İki olaydaki kişiler gözaltına alındı

Bursa'da yaşanan iki olayda sosyal medyada çok konuşulmuş ve tepki çekmişti. Bursa Valiliği de olaydaki şüpheli olan 10 kişiyi gözaltına alındığını duyurdu.

Bursa Valiliği tarafından yapılan açıklama ise şöyle;

"29.08.2023 tarihinde meydana gelen; ‘’Bir vatandaşımıza yangın tüpü sıkılması, başka bir vatandaşımıza motosiklet üzerinde bulunan şahısların, vatandaşımızın yanından geçerken kuru sıkı silah ile ateş etmesi olayı ve durakta bekleyen bir vatandaşımıza pet şişe ile sıvı atılması’’ olayları ile ilgili olarak, ‘’Kasten Yaralama ve Genel Güvenliği Tehlikeye Düşürme’’ suçlarından soruşturma başlatılmış, olayın failleri tespit edilerek şahısların tamamı gözaltına alınmış olup konu ile ilgili çalışmalar devam etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadeleri yer aldı.

İlgili Haberler

Kaynak:Nihan KONYALI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.