Ece Taşer’den iddialara sert yanıt!

Ece Taşer’den iddialara sert yanıt!
Hakkında başlatılan linç kampanyası üzerine bir video yayınlayan sosyal medya fenomeni Ece Taşer hakkındaki tüm iddialara yanıt verdi.

Son günlerin en fazla konuşulan fenomenlerinden biri olan Ece Taşer’in eşi olmadan kız arkadaşları ile tatile gittiği ve tatilden döndüğünde HPV aşısı yaptırdığı iddia edilmişti.

Sosyal medya platformlarında eski videoları da yeniden gündeme getirilen Taşer kendisi ve eşi ile ilgili suçlamalar hakkında ilk kez konuştu.

İşte Ece Taşer’in sosyal medya hesabından yaptığı videolu paylaşımda yer alan ifadeler: “Türkiye'de bir kadın olarak dün gece akılalmaz olaylar yaşadım. Önce telefon numaram ifşalandı, hastane kayıtlarım paylaşıldı, tehditler aldım ve sindirilmeye çalışıldım. Her şey geçen hafta paylaştığım, sizin deyiminizle 'hanımcı', yani 'karısına değer veren biriyle neden evlendim' videosuyla başladı. Bunları söylediğim için kötü kadın ilan edildim. 10 gün önce genç kızlara farkındalık oluşturması açısından gidip HPV aşısı yaptırdık eşimle birlikte ve bunu paylaştım. HPV aşısı rahim ağzı kanserinden korunmak için doktorların önerdiği aşıdır. Herhangi bir hastalığa yakalanmadan önce yapılır. Bu iki ayrı hikayeyi bazı art niyetliler şöyle yorumladı: 'Arkadaşlarıyla kocası olmadan Fas tatiline gitti, döner dönmez HPV aşısı yaptırdı. Çünkü kesin kocasını aldattı. Fas tatiline 1.5 yıl önce gittim ve HPV aşısını 10 gün önce yaptırdım. Zeka seviyesi düştükçe mide bulantım artıyor. Bunları açıklamak zorunda olmak bile çok üzücü. Yapılmak isteneni görüyorum. İstiyorlar ki kıralım dizimizi, oturalım oturduğumuz yerde, bir varlık göstermeyelim. Başarmayı denediğimiz her şeyin üstünden geçmeye çalışıyorlar. Süreç boyunca yanımda olan, destek olan aklı selim insanlara çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız."


İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.