30-31 Aralık 2023 İstanbul hava durumu, yılbaşında hava nasıl olacak?

30-31 Aralık 2023 İstanbul hava durumu, yılbaşında hava nasıl olacak?
Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından İstanbul'un hafta sonu hava durumu açıklandı. Peki yılbaşında hava nasıl olacak?

2023'ün bitimine sayılı saatler kala birçok kişi dışarıda eğlenmenin ve yeni yılı karşılamanın heyecanını yaşıyor. Özellikle megakent İstanbul'da 2024'de merhaba diyecek olanlar için hafta sonu hava durumu verileri açıklandı. Peki 30-31 Aralık 2023 Cumartesi ve Pazar günleri İstanbul'da hava nasıl olacak? Sıcaklık kaç derece ölçülecek? İstanbul'da hafta sonu yağmur ya da kar yağışı bekleniyor mu? Hava nasıl olacak? Yanıtı haberimizde..

30 Aralık 2023 İstanbul hava durumu

İstanbul'da 30 Aralık 2023 Cumartesi günü hava parçalı bulutlu ve güneşli olacak. İl genelinde havanın ılık olması bekleniyor.

Sıcaklık en yüksek 15, en düşük 9 derece olacak. İstanbul'da yağmur beklentisi bulunmuyor. Nem oranı %75, rüzgar ise saatte değişkenlik göstererek esecek.

1.jpg

31 Aralık 2023 İstanbul hava durumu

İstanbul'da yeni yıla gireceğimiz gün hava çok bulutlu olacak. Havanın gri renkli bir güne uyanmayı beklediğimiz Pazar günü yağmur yağması beklenmiyor.

Sıcaklık en yüksek 15, en düşük ise 9 derece olacak. İl genelinde rüzgar değişkenlik göstererek esecek. Nem oranı ise ortalama %80 civarında olacak. Saatlik hava durumu verileri aşağıdadır.

1.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.