1 euro kaç TL? 29 Aralık 2023 güncel dolar, euro, gram ve çeyrek altın fiyatları ne kadar?

1 euro kaç TL? 29 Aralık 2023 güncel dolar, euro, gram ve çeyrek altın fiyatları ne kadar?
Serbest piyasadaki senenin son döviz kuru açıklandı. Buna göre piyasalarda dolar, euro, gram ve çeyrek altın kaç TL'den satışa sunuluyor?

2023 yılının son döviz kurunun açıklanmasıyla birlikte gözler dolar, euro ve altına çevrildi. Peki haftanın son iş gününde serbest piyasadaki güncel döviz kurunda son durum nedir? Yatırımcıların yüzünü güldürecek yeni gelişmeler var mı? 29 Aralık 2023 Cuma günü piyasalarda son durum ne olacak? Dolar kaç TL? Euro ve altındaki son durum nedir? Kapalıçarşı'da altın kaç TL'den başlıyor? Yanıtı haberimizde..

1 euro kaç TL?

Euro Perşembe gününü dün 32.66 TL'den tamamlamıştı. Bugün alınan verilere göre %0.01 değer kaybeden euro güne sabit oranda başladı. An itibarıyla euro alış fiyatı 32.64 TL'den başlarken satış fiyatı ise 32.68 TL'den piyasalarda yerini alıyor.


1 dolar kaç TL oldu?

2023'ün son iş gününde piyasalarda dolar ivme kazanmaya devam ediyor. Yıl boyunca yatırımcısının yüzünü güldüren dolar, dün günü 29.50 TL'den kapatmıştı. Alınan son verilere göre dolar alış fiyatı 29,50 TL, satış fiyatı ise 29.51 TL'den işlem görüyor.

piyasalarda-buyuk-dusus-altin-dolar-ve-euro-eridi-r8w.jpg

Gram altın kaç TL?

Yıl boyunca yatırımcısının yüzünü güldüren bir diğer kaynak olan altında, haftanın ve 2023'ün son iş gününde %0.45 oranla değer kazanarak güne başladı. Alınan son verilere göre gram altın alış fiyatı 1963 TL'den, satış fiyatı ise 1964 TL'den başlayarak piyasalarda yerini alıyor.

Çeyrek altın kaç TL?

Çeyrek altın yılın son iş gününde %0.36 değer kazanarak güne başladı. Buna göre çeyrek altındaki son durum Kapalıçarşı ve serbest piyasada alış 3242 TL, satış fiyatı ise 3330 TL'den işlem görüyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Hüsamettin Ozan Aslan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.