Kobra Murat hastaneye kaldırıldı, sevenlerinden helallik istedi

Kobra Murat hastaneye kaldırıldı, sevenlerinden helallik istedi
Roman müziğinin sevilen isimlerinden Kobra Murat, bu sefer sevenlerini üzdü. Hastaneye kaldırılan Kobra Murat hayranlarından helallik istedi.

Neşesi ve şarkılarıyla seyircisinin gönlünden taht kuran, Roman müziğinin önemli isimlerinde Kobra Murat hastaneye kaldırıldı.

Kobra Murat lakabıyla tanınan Murat Divandiler, Belçika ziyaretinden döndüğü sırada karnında bir sancı hissederek soluğu iner inmez hastanede aldı. Kobra Murat'ın ise yapılan tetkikler sonucunda bağırsak çatlaması yaşadığı tespit edildi.

kobramurat-onsl-cover-jpg.webp

"Karnımda bir patlama hissettim"

Kobra Murat, sosyal medya hesabından yaptığı videolu açıklamasında "Belçika Gent'ten gelirken uçakta aniden karnımda bir patlama hissettim. Ambulansla direkt Balat'a hastaneye geldik. Tetkikler yapıldı ve malesef ki bağırsağım çatlamış" ifadelerini kullandı.

kobra-murat-tan-kotu-haber-sevenlerinden-dua-istedi-2623.jpg

"Ölüm tehlikesi olan bir ameliyat"

Kobra Murat açıklamasının devamında son derece ciddi ve ölüm tehlikesi olan bir ameliyat geçireceğini vurgulayarak "Birazdan beni ameliyata alacaklar, ameliyat süreci 1 ay sürecekmiş. Hepinizden helallik istiyorum. Hepinizden dualar istiyorum. Şu ana kadar sizleri eğlendirdim. Her zaman güldük, oynadık. Dualarınızla Allah devamını getirsin inşallah." diyerek sevenlerinden helallik istedi.

Kobra Murat sevenlerinden ameliyat önce dua isteyerek ve helallik dileyerek sözlerine son verirken ameliyata alındı. İşte Kobra Murat'ın ameliyat öncesi konuşması...

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.