Zuhal Topal'la Yemekteyiz 14 Şubat Pazartesi puanları | Maysa Kaya kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 14 Şubat Pazartesi puanları | Maysa Kaya kaç puan aldı?
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olmayı sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni haftanın ilk gün yarışmacısı açıklandı. Rakiplerine karşı üstünlük kurmak ve avantajı eline geçirerek dört bölümde yorum yapmak isteyen Türkmen gelini Maysa Kaya kendisine verilen sürede birincilik için mücadele verecek. Peki, Maysa Kaya kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 14 Şubat Pazartesi puanları haberimizde.

Bu sezona damga vuran yarışmacılarıyla adından söz ettirmeyi sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in 23'üncü haftasına merhaba deniyor. Beş yarışmacının kendi günlerinde yarışarak yemekleriyle rakiplerine karşı birincilik mücadelesi içine gireceği zorlu yarışmada Maysa Kaya açılışı yapacak. Kendisine tanınan 2.5 saatlik sürede 5 çeşit yemek ve tatlı yapmak zorunda olan televizyon ekranlarının eski yarışmacısı yine marifetlerini sergileyerek 15 bin liranın sahibi olmak istiyor. Kendisinin performansı da sabırsızlıkla bekleniyor ve izlenmek isteniyor. Peki, Maysa Kaya kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 14 Şubat Pazartesi puanları haberimizde. Siz de gün yarışmacısı hakkındaki yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 

Naim Akman (14 Şubat Pazartesi Yarışmacısı) kimdir?

  • Aslen Malatyalı
  • 38 yaşında
  • Solistlik yapıyor
  • Daha önce de yarışmaya katıldı
  • Yazdığı yemek kitabı var

zeynep billur uludağ


zeynep billur uludağ


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Suzan Fotoğrafları

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Suzan kimdir
 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Maysa Kaya'nın menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 15 bin liranın sahibi olmak isteyen Maysa Kaya hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen genç yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.


Maysa Kaya'ya kim kaç puan verdi?

Zeynep:
Bilge:
Mehmet:
Oğuz:





Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.