Diyabetik Yemek Tarifleri | Hindistan Cevizli Karides

Diyabetik Yemek Tarifleri | Hindistan Cevizli Karides
 DAMGA Editörü
Karidesi hindistan cevizi ile birleştirerek çok sağlıklı bir lezzet ortaya çıkarabilirsiniz. Tarifi haberimizde yer alıyor.

Menü oluşturmakta veya farklı yemekler bulmakta zorlanıyor musunuz? Şeker hastaları için çok kolay hazırlanabilecek ve evlerde rahatça tüketilebilecek bir tat karşınızda. Karidesi hindistan cevizi ile birleştirerek çok sağlıklı bir lezzet ortaya çıkarabilirsiniz. Tarifi haberimizde yer alıyor.

Hindistan cevizli karides yapılışı malzemeleri

  1. 1/4 su bardağı şekerli hindistan cevizi
  2. 1/4 bardak galeta unu
  3. 1/2 çay kaşığı tuz
  4. 1/2 bardak hindistan cevizi sütü
  5. 12 büyük karides, soyulmuş ve ayıklanmış

Hindistan cevizli karides yapılışı

Fırını 375 F'ye ısıtın. Bir fırın tepsisini hafifçe pişirme spreyi ile kaplayın.

Hindistan cevizini, pankoyu ve tuzu bir mutfak robotuna yerleştirin ve karışım eşit bir kıvama gelinceye kadar işleyin. Panko karışımını küçük bir kaseye yerleştirin. Hindistan cevizi sütünü başka bir küçük kaseye koyun. Karidesleri hindistancevizi sütüne ve ardından panko karışımına batırın ve fırın tepsisine yerleştirin. Karidesin üstünü pişirme spreyi ile hafifçe kaplayın. Altın kahverengi olana kadar yaklaşık 10 ila 15 dakika pişirin.

Porsiyon başına beslenme analizi

Porsiyon büyüklüğü: 2 karides

  • Kalori 75
  • Toplam yağ 4 gr
  • Doymuş yağ 2 gr
  • Trans yağ gr
  • Tekli doymamış yağ2 gr
  • Kolesterol48 mg
  • Sodyum 396 mg
  • Toplam karbonhidrat 4 gr
  • Diyet lifi 0 gr
  • Toplam şeker 2 gr
  • Protein 5 gr

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.