İstanbul Rumeli Üniversitesi 17 akademik personel alacak

İstanbul Rumeli Üniversitesi 17 akademik personel alacak
İstanbul Rumeli Üniversitesi bünyesine ilanda belirtilen Fakülte/Yüksekokul Bölüm/Programları için 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve “Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği” ilgili maddelerine göre Öğretim Üyeleri ve Öğretim Elemanı kadrolarına Personel alımı yapılacak.

Basın İlan Kurumu İlan Portalı www.ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre; İstanbul Rumeli Üniversitesi'ne aşağıda belirtilen Fakülte/Yüksekokul   Bölüm/Programları için 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve “Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği” ilgili maddelerine göre Öğretim Üyeleri alınacaktır.

İLAN BAŞLANGIÇ TARİHİ  : 20.02.2021
İLAN BİTİŞ TARİHİ               : 06.03.2021
 

FAKÜLTE / YÜKSEKOKUL Bölüm/Program Unvan Kadro Sayısı İlan Özel Şartı
SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ Radyo, Televizyon ve Sinema Profesör 1 Doçentliğini İletişim Çalışmaları veya Sinema Bilim alanında almış olmak.
Doçent 1 Doktorasını Radyo Televizyon ve Sinema, İletişim Bilimleri veya Sinema alanında yapmış olmak. Doçentliğini İletişim Çalışmaları veya Sinema Bilim alanında
almış olmak.
Doktor Öğretim Üyesi 2 Doktorasını Radyo Televizyon ve Sinema veya İletişim Bilimleri alanında yapmış olmak.
MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ Endüstri Mühendisliği Profesör 1 Doçentliğini Endüstri Mühendisliği Bilim alanında almış olmak.
Doçent 1 Doçentliğini Endüstri Mühendisliği Bilim alanında almış olmak.
Doktor
Öğretim Üyesi
1 Doktorasını Endüstri Mühendisliği Ana Bilim Dalı’ nda yapmış olmak.
SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ Hemşirelik Profesör 1 Doçentliğini Hemşirelik Esasları, Hemşirelikte Yönetim, İç Hastalıkları Hemşireliği, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği, Doğum ve Kadın Hastalıkları Hemşireliği, Cerrahi Hastalıklar/Ameliyathane Hemşireliği
alanında almış olmak.
Doçent 1 Doçentliğini Hemşirelik Esasları, Hemşirelikte Yönetim, İç Hastalıkları Hemşireliği, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği, Doğum ve Kadın Hastalıkları Hemşireliği, Cerrahi Hastalıklar/Ameliyathane Hemşireliği alanında almış olmak.
Doktor Öğretim Üyesi 2 Doktorasını İç Hastalıkları Hemşireliği, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği, Doğum ve Kadın Hastalıkları Hemşireliği, Cerrahi Hastalıklar/Ameliyathane
Hemşireliği alanında yapmış olmak.
Doktor Öğretim Üyesi 2 Tıp Fakültesi mezunu olup uzmanlığını İç Hastalıkları, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Doğum ve Kadın Hastalıkları, Psikiyatri, Ortopedi veya Cerrahi alanında almış olmak.
Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Doktor Öğretim Üyesi 1 Uzmanlığını Ortopedi ve Travmatoloji alanında yapmış olmak.
İKTİSADİ, İDARİ VE SOSYAL BİLİMLER FAKÜLTESİ Uluslararası İlişkiler Doktor Öğretim Üyesi 1 Doktorasını Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler alanında yapmış olmak. Uluslararası Strateji Yönetim ve Güvenlik Organizasyonlarında en az 2 yıl yurt dışı deneyimli olmak.
MESLEK YÜKSEKOKULU Uçak Teknolojisi Doktor Öğretim Üyesi 1 Uçak Mühendisliği, Havacılık ve Uzay Mühendisliği, Uçak Gövde-Motor Bakım, Uçak Elektrik- Elektronik, Havacılık Bilimi ve Teknolojisi ve Pilotaj Bölümlerinden birinde lisans veya yüksek lisans mezunu olmak. İlgili alanlardan veya Mühendislik Bilimlerinden birinde Doktorasını tamamlamış olmak.
Sosyal Hizmetler Doktor Öğretim Üyesi 1 Sosyoloji veya Sosyal Hizmet Bölümlerinden birinde lisans ve yüksek lisans mezunu olup, Sosyoloji alanında Doktorasını tamamlamış olmak. Sosyal Hizmetler alanında Yükseköğretim kurumlarında en az 4 (dört) yarıyıl ders vermiş olmak.

...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.