Maltepe Üniversitesi Öğretim Üyesi alımı yapacak

Maltepe Üniversitesi Öğretim Üyesi alımı yapacak
Maltepe Üniversitesi Rektörlüğü'nden Öğretim Üyesi alımı yapılacağı duyuruldu.

Basın İlan Kurumu İlan Portalı www.ilan.gov.tr'de yer alan bilgilere göre üniversiteden şu açıklama yapıldı; "Üniversitemizin aşağıda gösterilen bölüm, program ve anabilim dallarına 2547 sayılı Kanun ve T.C. Maltepe Üniversitesi Akademik Yükseltilme ve Atanma Yönergesi hükümleri uyarınca tam zamanlı statüde öğretim üyeleri alınacaktır. Son başvuru tarihi 31 Temmuz 2021 Cumartesi'dir."


 

Fakülte Bölüm-Program-Anabilim Dalı- Anasanat Dalı İstenilen Akademik
Personel
Sayı Özellikler
Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü
Rehberlik ve Psikolojik
Danışmanlık (İngilizce) Programı
Doç. Dr. 1 Doçentlik unvanını Eğitim Yönetimi alanından almış olmak ve İngilizce yeterliliğe (en az 85 puan) sahip olmak.
Güzel Sanatlar Fakültesi Çizgi Film Animasyon Bölümü Dr. Öğr. Üyesi 1 Lisans eğitimini Çizgi Film ve Animasyon, İletişim Sanatları veya İletişim ve Tasarımı alanlarının birinde yapmış ve Yüksek Lisans ve Sanatta Yeterlik eğitimini Sinema alanında tamamlamış olmak.
Hukuk Fakültesi Özel Hukuk Bölümü Ticaret
Hukuku Anabilim Dalı
Dr. Öğr. Üyesi 1 Lisansüstü eğitimini Özel Hukuk alanında tamamlamış olmak ve Ticaret Hukuku alanında çalışmaları olmak.
İletişim Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Dr. Öğr. Üyesi 1 Lisans eğitimini Görsel İletişim Tasarımı alanında yapmış olmak ve Lisansüstü eğitimini Görsel İletişim Tasarımı ve/veya İletişim Bilimleri alanlarının birinde tamamlamış olmak.
Halka İlişkiler ve Tanıtım
Bölümü
Dr. Öğr. Üyesi 2 Lisansüstü eğitimini Halkla İlişkiler ve/veya İletişim Bilimleri alanlarının birinde tamamlamış olmak.
Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü Dr. Öğr. Üyesi 1 İletişim Bilimleri ya da Radyo ve Televizyon alanlarının birinde doktora eğitimini tamamlamış olmak ve ders verme deneyimine sahip olmak.
İnsan ve Toplum
Bilimleri Fakültesi
Psikoloji (İngilizce) Bölümü Dr. Öğr. Üyesi 1 Lisans eğitimini Psikoloji alanında tamamlamış, Doktora derecesini Endüstri ve Örgüt Psikolojisi alanından almış olmak ve İngilizce yeterliliğe (en az 85 puan) sahip olmak.
Dr. Öğr. Üyesi 1 Lisans eğitimini Psikoloji alanında tamamlamış, Doktora derecesini Klinik Psikoloji alanından almış olmak ve İngilizce yeterliliğe (en az 85 puan) sahip olmak.
Sosyoloji (İngilizce) Bölümü Dr. Öğr. Üyesi 1 Lisans ve Doktora eğitimini Sosyoloji alanında tamamlamış olmak ve İngilizce yeterliliğe (en az 85 puan) sahip olmak.
İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi İşletme Bölümü Prof. Dr. 1 Doçentlik unvanını Muhasebe ve Finans alanında almış olmak.
Prof. Dr. 1 Doçentlik unvanını Finans alanında almış olmak ve tercihen sektör deneyimine sahip olmak.
Mühendislik ve Doğa
Bilimleri Fakültesi
Bilgisayar Mühendisliği (İngilizce) Bölümü Dr. Öğr. Üyesi 2 Lisans ve lisansüstü derecelerini Bilgisayar ya da Yazılım Mühendisliğinden almış olmak ve fen alanında İngilizceden en az 85 puana sahip olmak.
İnşaat Mühendisliği (İngilizce)
Bölümü
Dr. Öğr. Üyesi 1 Lisans eğitimini İnşaat Mühendisliğinden, doktora derecesini Yapı Malzemesi alanından almış olmak ve fen alanında İngilizceden en az 85 puana sahip olmak.
Dr. Öğr. Üyesi 1 Lisans eğitimini İnşaat Mühendisliğinden, Doktora derecesini Yapı Bilgisi alanından almış olmak ve fen alanında İngilizceden en az 85 puana sahip olmak.
Temel Bilimleri Bölümü Dr. Öğr. Üyesi 1 Lisans eğitimini Fizik alanından, Doktora derecesini Teorik Fizik alanından almış olmak ve fen alanında İngilizceden en az 85 puana sahip olmak.
Dr. Öğr. Üyesi 1 Lisans eğitimini Fizik alanından, Doktora derecesini Genel Fizik ya da Uygulamalı Fizik alanından almış olmak ve fen alanında İngilizceden en az 85 puana sahip olmak.
Dr. Öğr. Üyesi 1 Lisans eğitimini Matematik alanından, Doktora derecesini Uygulamalı Matematik alanından almış olmak ve fen alanında İngilizceden en az 85 puana sahip olmak.
Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı Prof. Dr. 1 Doçentlik unvanını Nöroşirürji alanından almış olmak.
Konservatuvar Müzik Bölümü Piyano, Arp ve Gitar Anasanat
Dalı
Dr. Öğr. Üyesi 1 Sanatta yeterlik eğitimini Piyano alanında tamamlamış olmak, yurtiçi ve yurtdışında çok sayıda konser vermiş olmak.
Hemşirelik Yüksekokulu Doç. Dr. 1 Doçentlik unvanını Dahili Hastalıklar Hemşireliği alanından almış
olmak.
Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram
Hizmetleri Bölümü
Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı
Dr. Öğr. Üyesi 1 Lisans eğitimini Konaklama İşletmeciliği alanında, Yüksek Lisans eğitimini Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik alanında, Doktora eğitimini ise Turizm İşletmeciliği alanında tamamlamış olmak. Ders verme deneyimine sahip olmak.
Pazarlama ve Reklamcılık
Bölümü
Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı
Dr. Öğr. Üyesi 1 Yüksek Lisans eğitimini Halkla İlişkiler ve Reklamcılık veya İşletme alanlarının birinde, Doktora eğitimini ise Halkla İlişkiler ve Reklamcılık alanında tamamlamış olmak.
Ulaştırma Hizmetleri Bölümü Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Programı Dr. Öğr. Üyesi 1 Lisans eğitimini Havacılık Yönetimi alanında, Doktora eğitimini ise İletişim Bilimleri alanında tamamlamış olmak. Yükseköğretim kurumlarında ders verme deneyimine sahip olmak ve belgelendirmek koşuluyla havalimanı yer hizmetleri alanında sektör deneyimine sahip olmak.

Detaylar için .

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.