Beşiktaş'a yazık değil mi?

Beşiktaş için daha önce de yazmıştım, sahipsiz bir camia.Bakın Yıldırım Demirören zamanında da yaşadık aynısını, Fikret Orman döneminde de yaşıyoruz. birileri zamanında bir oyun kurmuş, maalesef bozmak çok zor.Fikret Orman geldi ne yaptı, kulübe üye olma ücretini? 1200 tl yaptı. O ara ne kadar adam üye oldu olan, bir kere çoğunluğu burada zaten aldı. arkadaşlar kulübe üye olmak için önceden üye olmuş iki kişinin sana referans olması gerekiyor ve tüzük diyor ki bir dönemde en fazla 10 kişiye referans olabilirsin.
Bakın iki dönemde aynı yedi kişi tam 1494 kişiye referans oluyor ve sicil kurulu ayakta mı uyuyor? Tabii ki hayır çünkü içlerinde yönetim ve sicil kurulu üyeleri de var referans olanların. Bu mahkemeye taşınan 5268 kişi mevzusu diğer taraftan, 4 günde (22-25 Aralık) 5268 kişinin nakit ödemesi yapılmış. Yani bir vezneden 1075 kişi ödeme yapmış aynı gün. Böyle bir şey hayatın doğal akışına uygun olmadığına göre birileri bu üyelerin toplu ödemesini yapmış. 
Zaten bunların bazılarının başka takımlı olduğu ortaya da çıkarıldı.
Sadece başkan ve yönetim kurulu olarak düşünmeyin, bu sicil kurulunda; orada burada Beşiktaş üzerinden menfaat sağlayan bir çok insan var. Geçen mesela yine Fikret Orman karşısında bir hareket oluşmuştu, isimlerini bile hatırlamıyorum; başkan diyor ki sizin yeriniz var Beşiktaş'tan kiraladığınız, biraz zam yapalım en azından dövize döndürelim dedik yok dediniz diyor; otoparklar falan oradaki dinozorlara yem ediliyor yani. Sonra taraftar destek olsun, ya sen ne desteği oluyorsun.
Ben maddi ve manevi olarak beşiktaş'a emek veren biriyim. Başkan bir tarafa ancak bu sicil kurullarında birilerinin dayattığı listeler yine seçilirse üzerimden para kazanılmasına artık müsaade etmeyeceğim.
Daha önce de yazmıştım bakın Fenerbahçelilere. Fenerbahçe Euroleague kazandıysa zamanında lisansını veren takımı birleştiren Fenerbahçeli Ülker'in, takımı varken Fenerbahçe'nin Euroleague bütçesi oluşturmasına destek olan Şahenk'in etkisi yok mu? Ali Koç deli mi ateşten gömlek giydi, yıllarca yöneticilik yaptı. Bizde takım yokuş aşağı bir tane adam çıkıp sorumluluk alamıyor, ayılıp bayıldığınız Ahmet Nur Çebi dahil. Ancak eski teknik direktör Hürser Tekin Oktay aday çıkabiliyor ki ona da bir sürü engel çıkardılar.Basketbol liginde iki Beşiktaşlı'nın takımı ligde play-off kovalar, şampiyonluk kovalarken biz maaş ödeyemiyoruz takıma.Yazık değil mi ya?
Sonra bekliyoruz ki başkan MHK'da Beşiktaş'ın hakkını savunacak. Başkan iş işten geçtikten sonra seçim yatırımı yapmaya gidiyor.Bizde veren değil alan çok alan. Yedir yedir doyuramıyoruz maalesef. Bir zaman taraftar bile dahildi buna, yazık valla yazık. Bırakın üçüncülüğü beşinciliği onlar önemli değil. Gerçi düzgün insanlar da gelse çok çok küçülmeden bu borçlar bitmez. Belki de gagayı kırmak gerekiyor gözü karartıp...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Barış Kış Arşivi