İmamoğlu: Ne haliniz varsa görün!

İmamoğlu: Ne haliniz varsa görün!
İBB Başkanı İmamoğlu, CHP içinde kendisine karşı gösterilen tutuma karşı sert çıktı. Konuyu Mehmet Mert köşesine taşıdı…

CHP’de sular durulmuyor. Bir yandan kurultay çalışmaları bir yandan liderlik tartışmaları sürerken, Ekrem İmamoğlu cephesinden de farklı haberler gelmeye devam ediyor. Gazeteci Mehmet Mert, bugünkü köşesinde İBB Başkanı’nın kendisine karşı yürütülen kampanyaya karşı verdiği sert tepkiyi yazdı.

İmamoğlu sert çıktı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) içerisindeki değişim hareketinin öncülerinden olarak gösterilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, kendisine karşı yürütülen itibarsızlaştırma ve karalama kampanyalarından rahatsız.

Gazeteci Mehmet Mert CHP içinden kulis bilgilerine yer verdiği bugünkü yazısında, çarpıcı noktalara değinirken, partideki İmamoğlu karşıtlığından da bahsetti.

“Kaftancıoğlu yok hükmünde”

İmamoğlu’nun Canan Kaftancıoğlu’nun yok hükmünde saydığına satırlarında yer veren Mehmet Mert, İBB Başkanı’nın kendisine yönelik karalama kampanyası yürütenlere ise “Ne haliniz varsa görün!” diyerek çıkıştığını belirtti.

“Bugünleri arayacak duruma gelebiliriz”

Yerel seçimlerde CHP’nin başarılı olmasının yolunun değişim ve yenilikten geçtiğini bir kez daha vurgulayan İmamoğlu, partinin bu günlerini arayacak duruma gelebileceğini de ifade etti.

İşte Mehmet Mert’in Ekrem İmamoğlu’nun kendisine eleştirenlere yönelik takındığı tavrı anlattığı yazısından çarpıcı bazı satır başları:

“Ne haliniz varsa görün”

“Özellikle CHP Genel Merkezi tarafından kendisi ile ilgili bir itibarsızlaştırma ve karalama kampanyası başlatıldığını belirten İmamoğlu, bu halde yaklaşanlara da “ne haliniz varsa görün” diyerek tepkisini dile getirdi.

“Er ya da geç doğru olan kazanacak”

Benim birleştirici, uzlaştırıcı, kucaklayıcı birisi olmama rağmen ortayı adeta bir savaş alanı ilan edenleri anlamıyorum” diyen İmamoğlu er veya geç iyiden yana, doğrudan yana olanların kazanacağını da ifade etti.”

İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.