İmamoğlu'nun sızdırılan toplantısı: CHP'de iki ismin istifası Kılıçdaroğlu'ndan talep edildi

İmamoğlu'nun sızdırılan toplantısı: CHP'de iki ismin istifası Kılıçdaroğlu'ndan talep edildi
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun CHP'li kurmaylarının yaptığı toplantı yeni bir tartışmayı başlatırken CHP'de iki ismin istifasının istendiği iddia edildi.

Değişimde öne çıkan isim olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun CHP'li kurmaylarının zoom üzerinden yaptığı toplantı sızdırıldı.

Toplantıya katılan isimler arasında İmamoğlu, Engin Altay, Onursal Adıgüzel, Bülent Tezcan, Tekin Bingöl, Muharrem Erkek, Gökhan Günaydın, Özgür Özel gibi isimler yer alıyor.

Ekrem İmamoğlu ve CHP’li kurmayların online toplantısının sızdırılmasının yankıları sürerken CHP'de iki ismin istifasının istendiği ileri sürüldü.

Gazete Duvar'dan Serkan Alan'ın haberine göre; Bazı MYK üyeleri CHP Grup Başkanı Özgür Özel ve CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın’ın görevden alınması gerektiğini belirterek Kılıçdaroğlu'ndan bunu talep etti.

Bu iki ismin Meclis’te Kılıçdaroğlu’nu temsil ettiğini belirten kurmaylar kendilerinin istifasının birinci talep olarak dile getirilmesini istedi. CHP’li kurmaylar Özgür Özel’i kastederek “Sizi Meclis’te temsil eden ismin böyle bir işe girişmesi kabul edilemez, burada konuşulanları aktarmadığı ne malum, istifa etmeli" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

Kaynak:EMİNE KAŞIKCI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.