Maaş farkları ve seyyanen zamlar ne zaman ödenecek? İşte memur ve Bağ-Kur, SSK, emekli sandığı maaş farkları ödeme tarihleri..

Maaş farkları ve seyyanen zamlar ne zaman ödenecek? İşte memur ve Bağ-Kur, SSK, emekli sandığı maaş farkları ödeme tarihleri..
Yapılan zamların ardından memurların ve emeklilerin alacağı maaş farklarının hesaplara ne zaman geçeceği belli oldu.

Temmuz ayında yaşanan maaş artışının ardından oluşan farkların ödeme tarihleri belli oldu. Milyonlarca memur ve emekli gözünü bu habere çevirirken, ödeme yapılacak günler de açıklandı. Pek çok kişi memurların alacağı seyyanen zam ve maaş farklarının yatırılacağı tarihi merak ederken, Bağ-kur, SSK ve emekli sandığı emeklileri de farklarını alabilmek için hesaplarını kontrol etmeye başladı. Peki emeklilerin maaş farkı ödemeleri ne zaman yapılacak? Memurların seyyanen zam ve maaş farkları hesaplara geçti mi? İşte tüm yanıtlar…

Memur maaş farkları ne zaman yatırılacak?

Sabah’ın haberine göre, temmuz ayında yapılan ara zam ve seyyanen zammın ardından memur maaşlarına yapılacak ara ödemenin tarihi belli oldu. Memurlar 14 günlük maaş farklarını 21 Temmuz 2023 tarihinden itibaren almaya başlayacak.

SSK ve Bağ-kur maaş farkları yattı mı?

Yüzde 25 oranında zam yapılan ancak seyyanen zam alamayacak olan emeklilerin de maaş farkları hesaplara geçmeye başlıyor. Zamlı emekli sandığı, SSK ve Bağ-Kur emekli maaşı fark ödemeleri başladı. 18 Temmuz 2023 Salı günü ilk olarak Bağ - Kur ve SSK emeklilerinin maaş farkları hesaplara geçti.

Emekli sandığı maaş farkları ne zaman?

Memur emeklilerinin maaş farklarının ise 21 Temmuz 2023 tarihinden sonra yatırılması bekleniyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Fatma Müge Yücetürk

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.