Antalya 15 günlük hava durumu 02-16 Ağustos 2023

Antalya 15 günlük hava durumu 02-16 Ağustos 2023
MGM tarafından Antalya'nın 15 günlük hava durumu raporu belli oldu. Buna göre termometreler sıcaklığı kaç derece ölçecek?

Ülkemiz genelinde görülmeye devam eden çöl sıcaklarının etkisiyle Antalya'ya rağbet gün geçtikçe artıyor. Özellikle tatil beldelerine gidecek olan pek çok kişi hava durumunu ve sıcaklık tahminlerini oldukça araştırıyor. Peki Antalya'da 15 gün hava nasıl olacak? Termometreler sıcaklığı kaç derece ölçecek? Meteoroloji'den Antalya için herhangi bir uyarı var mı? İşte Antalya il geneli için 15 günlük hava tahmin raporu..

Antalya 15 günlük hava durumu 02-16 Ağustos 2023

Antalya'da hava durumu genel olarak güneşli ve çok sıcak geçecek. Meteoroloji tarafından alınan verilere göre il genelinde ayın 14'üne kadar hava 40 derece seviyelerini görecek. Ayın 14'ü ve sonrasında hava serinleyecek ve mevsim normallerinde olacak. 09 Ağustos'a kadar ülke genelinde çöl sıcakları etkili olacak. Antalya'da kavurucu sıcaklar fazla nem oranı artışı yaşanmasına sebep olacak. İl genelinde nem oranının % 50 seviyelerinin üzerine çıkması bekleniyor.

antalya-001.webp

İlgili Haberler

Kaynak:Nihan Konyalı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.