Diyarbakır 01 Ağustos 2023 Salı hava durumu

Diyarbakır 01 Ağustos 2023 Salı hava durumu
Diyarbakır il genelinde hava durumu belli oldu Buna göre Diyarbakır'da hava nasıl olacak? Sıcaklıklar kaç dereceye yükselecek? Ayrıntılar haberimizde..

Diyarbakır'ın tarihi güzellikleri ve eşsiz yemek kültürüyle yerli ve yabancı birçok turistin akınına uğramaya devam ediyor. Özellikle birçok kişi Diyarbakır'daki hava durumunu oldukça araştırıyor. Bu haberimizde il genelinde sıcaklık değerleri ne olacak? Detaylar haberimizde..

Diyarbakır 01 Ağustos 2023 Salı hava durumu

Diyarbakır il genelinde Meteoroloji'den alınan verilere göre hava açık ve güneşli olacak. Sıcak hava dalgasının tekrar yurt genelinde etkili olmasıyla Diyarbakır'da sıcaklıklar 3-4 derece yükselecek. İl genelinde termometreler 40 dereceyi görecek. Akşam saatlerinde ise hava serinleyecek ve 20 dereceye kadar düşecek. Diyarbakır'da nem oranı %30 seviyelerinde, rüzgar ise saatte 15 km esmesi bekleniyor. Sıcak hava dalgası ile birlikte çocuk, yaşlı ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların güneşin dik saatleri olan 10:00 ila 16:00 arasında şapka, şemsiye ve gözlük gibi aksesuarları ile korunmaları konusunda uzmanlar uyarıyor.

diyarbair.webp

İlgili Haberler

Kaynak:Nihan Konyalı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.